Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nawet nie miałam czasu do was wlecieć mam nadzieje że mi wybaczycie, kolacja powinna już być na stole powoli a ja siedze brudna jak kominiarz z farbą na włosach i niestety dołem jak co roku więc mam nadzieje że u was lepiej to wszystko wyglada By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie! Wesołych świąt dziewczyny dużo zdrówka dla naszych pociech i szczęśliwego rozwiążania
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy ,
by spokojna przerwa ukoiła złość,
by Sylwester zapewnił szampańską zabawę , a kolędowych śpiewów nie było dość!!!
Tego wszystkiego i tego o czym każda z Was po cichu marzy, szczęśliwego rozwiązania i spełnionego macierzyństwa !!!
witam powigilijnie ;-)
mam nadzieje,ze wieczor u kazdej z nas byl udany
koncia,ja tez w tym jadlam ,jadlam i sie nie przejadlam jeszcze przed spaniem dopychalam sie czekoladkami
No i dwa dni swiat przed nami, na wage nawet nie wchodze, korzystam z swiat
Witam w te swiateczne południe
U nas znowu sypie snieg a wczoraj padał marznacy deszcz,masakra,zamarzało wszystko na szybach w trakcie padania
Jak tu sie wczoraj zrobiło kolorowo,swiatecznie,bardzo dziekuje wszystkim za piekne zyczenia
Tez wczoraj jadłam i jadłam i sie nie najadłam a po powrocie do domu dopchałam sie sernikiem i jabłkiem
Dostalismy w prezentach piekne rzeczy dla dzidzi,ciuszki,karuzele i nawet kosmetyki
Dzis jedziemy na obiadek do tesciowej wiec znowu w drodze
Spokojnego dnia swiatecznego zycze,co byscie miały duzo czasu na lezenie brzuszkiem do gory
Oj padliśmy z eMkiem teraz w sypialni....z przemęczenia Wigilia była bardzo udana- w miłej rodzinnej atmosferze u mojej mamy Dzisiaj gościliśmy u nas teściów....i jestesmy już padnięci a tu jeszcze jutro przed nami- i znowu tez wszystkie pyszności- mniam
Wszystkie swietuja
My caly dzien na kanapie spedzilismy, troche komara podusilismy. ogolnie odpoczelam, bo wczoraj tak mnie strasznie plecy bolaly od tego gotowania. I zebra tez mnie bola.
Wybieam caly dzien lozeczko i materacyk i nie zdecydowalam jeszcze...