reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
DSCN1511.jpgDSCN1510.jpg

Zgrywałam foty kołyski i zgrałam i pieczka:) Słodki:)

Futrzakowa pochwal się jak Twój mały będzie miał na imię to zaraz zrobimy analizę;)

Futrzak to nauczka z mojego własnego żywota. Moja matka dała mi na imię Katarzyna. Zrobiłam jej prezent i urodziłam się we własne imieniny ;) Ale jej się właśnie bardzo podobało bo takie królewskie. A ja z nim całe lata miałam problem - czy mam się przedstawiać Katarzyna, Kaśka, Kasia (w zależności komu miałam się przedstawiać). Poza tym jakoś źle się z tym imieniem czułam. Katarzyna była zbyt wyniosła, Kaśka zbyt "zgrzebna" a Kasią nie byłam nigdy. Zazdrościłam moim koleżankom Dorotom, Monikom, Beatom..... Od kilku lat mam schizofrenię imienną bo prywatnie używam przyjętego przez siebie imienia Jagoda a "firmowo" i "papierowo" nadal jestem "Katarzyna". Myślałam, że zmienię sobie w USC jak będę brała ślub ale że ślubu raczej brać nie będę.... a przynajmniej nie w najbliższym czasie.... No to zostałam w rozkroku. Nie chcę żeby moje dziecko też miało taki problem... choć wiem przecież, że gwarancji nie mam żadnej :))

Ewi - jeszcze ostatecznej decyzji co do imienia nie mamy podjętej:-) ale jakoś nie spędza nam to snu z powiek:-) póki co mamy w obiegu dwa imiona ... ale jakos nie ma czasu by pomyśleć:-)

Czesc dzieczynki:-)
No i po swietach;-) wczorajszy dzien bardzo udany:tak:pogadalismy,pojedlismy,dostalismy piekny komplecik dla corci;-) a do domu zlondowalismy ok22;-)
Dzis piekny dzionek za oknem,troszke słonca i -8st a jak biało;-)
Milusia wspołczuje tych skurczy ale dobrze ze to tylko chwilowe,trzymaj te swoje gwiazdeczki w brzuszku mocno,ile sie da;-)
Ewi biedna Ty tez walczyłas ze skurczami,wspołczuje.Ja to skolei wczoraj po paru godzinnym biesiadowaniu miałam tak spuchniete nogi ze myslałam ze do domu wroce na boso;-) piesio fajny-jakie ma okularki;-)
Futrzak a jakie imiona rozwazacie? my niby myslimy ciagle o tym ale nic nam nie pasuje i na razie jest Małgorzata choc tez w 100% do nas nie przemawia;-)

Chyba bedziemy sie dzis lenic cały dzien bo M niby ma wolne ale oczywiscie jest chory i nie nadaje sie do niczego;-)
Miłego;-)

No właśnie, nie zdradziłaś jeszcze Futrzaku nad jakimi imionami się zastanawiacie ;) Dawaj!!

A ja wybrałam dwa normalnie, zwykłe łóżeczka do 300zł i jak wróci mężu to jedno wybieramy i kupujemy, już ostatecznie koniec kropka!!

Teraz materac, pościel i wypełnienia ;)

Ostatnia edycja:
Małgorzata to bardzo ładne imię:-) choć mnie wkur***a jak mówią do mnie Małgosia - jakoś kompletnie mi to nie leży:-) hihi:-)

Malinka - pochwal się jakie w końcu łóżeczko zamawiasz:-) no i czy zamawiasz tamtą pościel co linka wklejałaś?

a imiona... póki co dwa jakie znaleźliśmy .... które obojgu pasują to Piotruś i Kacper ... ja bardzo chciałabym Radek- tak jak tatuś...ale eMek mówi że to jakiś dziwny amerykański wymysł żeby nazywać syna po ojcu... a mnie po prostu się to imie bardzo podoba:-) ... myślałam jeszcze o Jarku po moim tacie... ale eMek mówi że w sumie imie jak imię ale Jarek to taka podróba imienia Radek :-) haha...też mi teoria:-D

reklama
Do góry