reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka widzę że bomba witaminowa na topie w postaci sałatki owocowej:-) ja właśnie wypiłam pół litra świeżego soku z marchwi z dodatkiem buraka i jabłka - moja kuracja na poprawę hemoglobiny;-) i jestem opita jak bąk:-D
a z pracą może być różnie - teraz się nacieszysz macierzyństwem, a kto wie co los przyniesie...może znajdziesz coś co przyniesie i satysfakcję i pieniążki w zupełnie innym fachu niż wyuczony:-)
hars a co to się stało z tą malutką? wiem że pisałaś że jest chora, ale do tej pory chyba nie było takich akcji co?
a jak teraz jest w uk? czy jest jeszcze szansa zaczepić się na stałe, znaleźć pracę i normalnie żyć? nie chodzi mi o luksusy, mam na myśli normalne życie, bez ciągłego martwienia się że nie starczy do następnej wypłaty, a co z językiem? chodzi mi poziom zaawansowania... jak wyjeżdżałyście znałyście język perfekt?
w zasadzie jak myśleliśmy z emkiem o wyjeździe to po pierwsze nie teraz, może za 2 lata... jak dziewczynki będą troszkę większe, no i w pierwszej kolejności myślimy o Niemczech - ale jakoś mam wrażenie że tam trudniej się legalnie ustatkować...

reklama
dobra koniec konkursu POLSKA KONTRA RESZTA SWIATA;-) mamy TATATA:
REMIS
a ja sie kimnelam 1,5 godzinki i teraz pewnie juz nie zasne:eek:

Ewe- dobranocka
Ja jeszcze siedze- bo moj mecz oglada. ( poprawka- ogladal bo wlasnie sie skonczyl)

Tak wogole to sie lekko wkurzam na komentarze kolezanek odnoscie forum BB.( a dzis mialam taka wlasnie sytuacje) Czesto mowie kolezankom ze na forum przeczytalam....- na co one niepozwalajac mi skonczyc mowia" ty wez lepiej forum nie czytaj!" cholera jakas dziwna opinia panuje- ze my tu sie straszymy tylko, nakrecamy- i jakies mity na temat ciazy tworzymy...z drgugiej strony jak blysne im jakas promocja/polece fajna stronke/przepis-bez wpspominania forum to pytaja a skad to masz..?
ok zanudzam was tu swoimi przemysleniami- lece spac- bo jutro rano gin o 9!! Jak ja wstane...

Katjusza77-ale pomysl mi podsunelas…w sumie powinnysmy sobie codziennie tlusty czwartek robic- bo niewiadomo kiedy ktora chwyci hehe, zyc nieumierac paczusie codziennie[/SIZE][/FONT]

Tulipku - pewnie, najlepsze pączki i tak są w cukierniach na co dzień a nie w tłusty czwartek :-)

Ostatnia edycja:
tulip na niepokalany poród to się raczej nie załapiemy, czas po prostu się psychicznie nastawiać, że to już tuż tuż i damy radę bez względu na wszystko;-) co do komentarzy koleżanek to moim zdaniem jest to kwestia tego, że nie wiedzą jak to jest, wiec najlepiej skrytykować gdyby same choć trochę spędziły czasu z taką wirtualną grupą jak nasza na rozmowach, to zmieniłyby swoje podejście do forum, ja swoim nie mówię o forum, a rodzina się tylko uśmiecha i woła na mnie marcówka:-D
buziaczek a był jakiś konkurs?:-D no to teraz będziesz buszować nocą:tak:

patik - obys nie miala racji... :confused2:
marta - widze ze wszyscy nasi marcowi tatusiowie w panice juz pelna para:-)
dobranoc kulki:)

reklama
Do góry