Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magnolia witaj! super że już w domkudużo sił życzę:-)
madzikm och dziękuję, uwielbiam oglądać wnętrzawprawdzie łazienki mamy gotowe, a wciąż szukam inspiracji na pokój dla dziewczynek, ale chętnie podejrzę
![]()
ja czuje sie fatalnie znów nogi jak banie do tego tak bolą ze ledwo stoje mały sie tak wierci ze zaraz chyba dziurę w brzuchu bede miała no i nie wyspana mega a za oknem szaro buro i deszczowo............jednym słowem cudownie!!!!!!!!!!!!!!!

a na ścianie z drzwiami jest fototapeta? jakaś specjalna przeznaczona do łazienek?
na pewno Twoja Zosia w swoim królestwie może dobrze się bawić jak i wypoczywać:-) no i te aniołki...pięknie!
do tego szwagier z teściową mnie tak

że mają szczęście że jestem w ciąży i sie tam nie doczłapie bo jawnie bym im po mordach naszczelała i wszystkie kudły powyrywała i to by było mało nawet oczu i języka bym im nie zostawiła