Justysia1a
Fanka BB :)
Papciarkowa - aj kochana nie denerwuj się... chociaż ja pewnie na Twoim miejscu też bym się wkurzyła:/ Najgorsze jest to że Ty sprzątasz a zaraz ktoś narobi taki syf.. ja też się wtedy wkurzam. A co do bóli jak na @ to ja teraz też mam takie i jakiś dziwny śluz...
PINKA - A Ty jeszcze się trzymasz?? Niedługo termin. Jak tam się czujesz? Siły masz bo ja szczerze coraz gorzej się czuję
Kręgosłup to mi już wysiada.
PINKA - A Ty jeszcze się trzymasz?? Niedługo termin. Jak tam się czujesz? Siły masz bo ja szczerze coraz gorzej się czuję
Ostatnia edycja:
... a tak na poważnie to ja pod względem utrzymania porządku zupełnie wyluzowałam... nawet jak ktoś wpada do nas z dzieckiem i po wyjściu jest sajgon to szkoda nerwów na wkurzanie się - moja Hania też bałagani, tak to już jest z dziećmi...może jak Twój obiekt seksualny wróci to Cię troszkę zrelaksuje co?;-)

:-) Patik mnie tu opierdziela ,że chodzę po bocznych tematach a tu nie wpadnę - ale ja nie mam jak być tu z Wami bo co chwila jest coś do zrobienia a jak już tu wejdę to nadrobić da się tylko te poboczne tematy właśnie ..kurka szalone jesteście
mam coś pod prawym żebrem i mocno boli...grrr.... a obiad też sam się niestety nie zrobi...
chociaż trwały od 22 do 11 rano, promieniował do krzyża i mały strasznie mnie przy tym skopał, ruszał się bez przerwy 13 h
wpychał mi pytki pod żebra i nurkował głową w dół, dał mi popalić. I dziś już brzuszek zdecydowanie niżej