reklama

Marcóweczki 2011

papcia to na to wygląda ze w terminie urodzisz,czego ci gorąco życzę
vetka jutro będziemy z tobą
marta już się długo wyczekałaś bidulko,dzidzia pewnie tuz tuz..

ja odpoczywam właśnie po dużej porcji lodów i trzymam nogi w górze,bo zaczynają puchnąć wieczorami

reklama
Soki marchwiowe zakazane?! Nic o tym nie wiedziałam! I akurat sok marchwiowy robiony w domu piję! Może nie powinnam? Będę u pediatry w czwartek to zapytam.
i ja dużo soków marchwiowo - buraczanych piję:tak:

papcia &&&&&& za rozkręcenie akcji:-)
tulip nie znam przepisu;-) smialiśmy się z emkiem, że my w dzieciństwie daliśmy rodzicom nieźle w kość -( ja się darłam non stop do ukończenia 1 roku życia, a moja mama przeze mnie schudła do 38kg )- to nasze dzieci są naszym przeciwieństwem;-) oczywiście zdaje sobie sprawę że wszystko się może zmienić, teraz mam pobudki co 4 godz. więc jest możliwość pospania, Hania się budziła co 3 godz. i też jakoś się człowiek przyzwyczaił, teraz bardziej mnie przeraża organizacja życia codziennego, bo moja łobuzica jest nieprzewidywalna, a ja nie mogę poświęcać jej 100% uwagi
Vetka powodzenia jutro:-)

dobrej nocki

Hej, chciałam zameldować, że 17 marca 2011 roku o godzinie 19:00 przyszedł na świat mój synek Jędrzej!!! Waga 3550 gram, długość 55 cm i 10 pkt!!! Na dniach na odpowiednim wątku wkleję zdjęcie i postaram się zdać relację z porodu. Pozdrawiam wszystkie!!!

Jedrek :) Uwielbiam to imie :)

Sok marchwiowy zakazany???? No to niezle... na ilosc zjedzonych przeze mnie marchewek i rzodkiewek to Rubens powinien sie urodzic pomaranczowy w czerwone ciapki :-D A teraz nie moge sie powstrzymac przed jedzeniem marchewek i umieram widzac rzodkiewki.

Bosa, jak u Was?

Cześć mamusie:-)
Dziś śmigam na uczelnię, jakoś mi się udało zwlec z łóżka, tatuś trochę pomagał w nocy i teraz go zostawiam z małym, więc biedak pewnie się nie wyśpi, bo moje dziecko gada przez sen:-D
Koleżanka mi wczoraj przypomniała, że muszę jakiś głupi esej napisać do piątku:dry:

also, gratuluję synusia :tak: dawno cię u nas nie było

OLUS - no juz po 5ciu godz nas wypuscili bo nie mielismy szwow zadnych problemow 10 pkt i malo podobno krwawienia wiec nie bylo powodu tam sie zasoadywac... teraz sie akurat z tego ciesze bo w domku jednak najlepiej i 0 problemow na poczatku oprocz tej wpadki z nawalem ale to i tak w 5 dobie mialam...
A mi się wydawało, że dziecko musi byc pod obserwacją czy żółtaczki nie dostanie:confused: no i chyba w laktacji też muszą pomóc... Ale może na wyspach jest inaczej, my jesteśmy zacofani :sorry:

Dzień dobry Kobietki!
jak młodsza ładnie spała, to dzisiaj ta starsza postanowiła wcześniej wstać - tym sposobem nie śpie od 5:wściekła/y: teraz liczę tylko na to że popołudniowe drzemki moich niuniek się zsynchronizują i trochę odeśpie...
koncia miłego wychodnego - wprawdzie to tylko uczelnia ale zawsze odmiana;-)
asco super że Jedrzejek już z Wami - gratuluję:-)

Soki marchwiowe zakazane?! Nic o tym nie wiedziałam! I akurat sok marchwiowy robiony w domu piję! Może nie powinnam? Będę u pediatry w czwartek to zapytam.

[/QUOTE]

Już się tłumaczę :-) Przy pierwszym dziecku - po dużym kubusiu - moje dziecko wyło nam około 4-5h i nie mogło kupy zrobić :-( Więc w moim wypadku drugi raz tego eksperymentu nie powtórzę :-( Dziewczyny nawet suszarka nie pomagała :-(

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim ja już na nogach od 6 nie moge spać z emocji czop odchodzi już z krwią i tak mnie czyści że masakra 2pralka już pierze bo przypomniało mi sie że nasze pościele nie są wyprane w dzieciowym proszku skurcze powoli sie pojawiają i nie powiem żeby to extra przyjemne było na 10,15 wizyta obiad już ugotowany biszkopty na poród kupione a ja mam totalny luz

reklama
Dzień dobry wszystkim ja już na nogach od 6 nie moge spać z emocji czop odchodzi już z krwią i tak mnie czyści że masakra 2pralka już pierze bo przypomniało mi sie że nasze pościele nie są wyprane w dzieciowym proszku skurcze powoli sie pojawiają i nie powiem żeby to extra przyjemne było na 10,15 wizyta obiad już ugotowany biszkopty na poród kupione a ja mam totalny luz

No to Lenka terminowa chyba chce być :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry