Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i znow bedzie rozstanie z Emilka ale w koncu z obcym nie zostaje tylko z tesciowa :-)
podświadomie presja społeczna nie pozwoliła mi całkowicie zresygnować z piersi, czułam się wyrodna, wygodna i leniwa i tak się szarpałyśmy 7 miesięcy. Nie wiem czy to miało jakieś znaczenia ale bardzo długo miałam potem problemy z jej jedzeniem i obwiniałam się, że to ten chaos spowodował - tu cyc, tu butla, płacze - co robić? daję pierś - nie, to może butla - też nie to pierś i tak w kółko - przez pierwszy miesiąc się nie uśmiechałam. Potem coraz mniej cycai już były stałe pory jedzenia i uspokoiłyśmy się.Wierka ja jak nie tyłam nic całą ciąże tak teraz nadrabiam ostro no i niestety skóra rozciąga sie aż boli i do tego dochodzą moje obrzeki dzisiaj wyglądam istnie jak gołota także nie jesteś sama
Ewi o już w domu a ja myślałam po wczorajszych wieściach że jeszcze z dni was potrzymaja
Mamuśki ja to jestem coraz bardziej przerażona tymi waszymi problemami z laktacja kolkami i wszystkim innym od czytania już sie martwie co to bedzie a jeszcze nie urodziłam