Czesc marcoweczki
Jak tak czytam o problemach mamus z kolkami i spaniem maluchow to zastanawiam sie co jest gorsze -Wasze problemy czy to kiepskie jedzenie mojej małej bo oprocz tego to Małgoska jest aniołkiem,uwielbia sie kapac,pieknie sama zasypia w swoim łozeczku,nie ma (odpukac) na razie problemow brzuszkowych mimo ze jem prawie wszystko,zyc nie umierac

No i nie zapeszajac,musze sie pochwalic ze od paru dni mała potrafi wciagnac nawet 90ml i zdarza sie ze je co dwie godziny,nawet sama sie zaczeła budzic na papu

a jesli nasza waga nie kłamie to w trzy dni przybrała 200g

Od wczoraj mamy tylko mały problem z pupa,wczesniej miała po szpitalu lekkie odparzenie (podejrzewam ze po pampers premium care) ale je zaleczyłam mascia ze szpitala a teraz zmienilismy chusteczki (mielismy dzidziusie i babydream) na pampers sensitive i chyba mała jest na nie uczulona bo dupcia po jednym dniu zrobiła sie czerwona i chyba ja boli bo jak nigdy przy przewijaniu był okropny wrzask,zwłaszcza jak przecierałam tymi chusteczkami

w nocy juz spowrotem wziełam babydream i było ciszej

a kupilismy trzy paczki tych pampersowych,no nic pies bedzie je uzywał

Pogoda sie poprawiia,wychodzi słoneczko bo przed chwila jeszcze snieg pruszył,lekki wiaterek i +5st wiec pedzimy koło południa na spacerek
Miłego dnia marcjaneczki