reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To super!!!!:-) 27 będzie już piękne usg

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Taka własnie mam nadzieje Poziomeczko
A Ty sobie powinnaś avatarek zrobic z poziomeczkami
;-) Ja poziomki uwielbiam! Moja tesciowa ma bzika, jezdzi do lasu, zbiera i potem mrozi. A jak zjeżdżamy to ciacho z poziomkami i bita smietana robi- mniam

A Ty sobie powinnaś avatarek zrobic z poziomeczkami
;-) Ja poziomki uwielbiam! Moja tesciowa ma bzika, jezdzi do lasu, zbiera i potem mrozi. A jak zjeżdżamy to ciacho z poziomkami i bita smietana robi- mniam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
jeju jaki apetyczny avatar
poziomeczkiii;-)
a ja zdycham, zesłabłam w sklepie, a teraz rozpakowywałam zakupy do lodówy, mam takiego bzika na punkcie zapachów, że chyba je sobie już urajam. otwieram lodówkę i tam taki smród, że ląduję w nad kibelkiem. M sprawdza po mnie i puka się w czoło.
poziomeczkiii;-)a ja zdycham, zesłabłam w sklepie, a teraz rozpakowywałam zakupy do lodówy, mam takiego bzika na punkcie zapachów, że chyba je sobie już urajam. otwieram lodówkę i tam taki smród, że ląduję w nad kibelkiem. M sprawdza po mnie i puka się w czoło.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Nadrabiam po chwilowej nieobecności
Ola widze że bez problemu poradziłaś sobie ze suwaczkiem
Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia
. Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia- jesteście kochane!!!!!!!!

Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Sliczne poziomeczki
Super avatarek
A ja Ci własnie poziomkowych zdjec szukałam
Zobacz załącznik 271917Zobacz załącznik 271918Zobacz załącznik 271919
Kurcze ja się tak słabo czuje że ledwo siedze
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nadrabiam po chwilowej nieobecności![]()
Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia. Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)
Żeby tak mój mnie tak gdzieś zabrał....