reklama

Marcóweczki 2011

Witam się porannie ;)
Dziękuję Wam dziewczyny za przyjęcie:-D
Ja już po śniadanku. Dziś noc była cudna-Anulka obudziła się o 3.00, a potem dopiero o 7.00. Jak dla mnie to mogłoby już tak zostać ;-) Kolki już też idą w zapomnienie, aż boję się żeby nie zapeszyć. Za chwilkę wybieram się na spacer. Dziś u nas ma być nawet 26st.

Futrzaczku-cieszę się,że zapamiętałaś mój nick , pisałam coś wtedy o brzuszkach ciążowych:tak:
magdzior-ale miałaś przeboje, dobrze,że wszystko się szczęśliwie skończyło; z tego, co wiem, to koty raczej zawsze wracają w swoje miejsce
Vetka-proszę Cię o opinię: moja Ania po urodzeniu miała obwód główki-34cm, teraz po 3,5 miesiącach-38,5 cm, a klatki piersiowej 36cm. Czy to nie za dużo? Pediatra mnie trochę zaniepokoił i kazał przyjść za 3 tygodnie na ponowny pomiar główki i klatki piersiowej. Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam Marcóweczki :-D Jeszcze dziś do Was zajrzę.

reklama
magdzior, niezłą przygodę mieliście w nocy! Całe szczęście, ze wszystko dobrze się skończyło :-)

malinaa, futrzak
, ale dobre z was żony! Mój P. na Dzień Ojca dostanie to samo, co ja na Dzień Matki, czyli NIC. Albo wiem.. Młodą ubiorę we wdzianko "I love Dad" i złożę życzenia w imieniu Gaby - musi wystarczyć.

Spałyśmy dzisiaj do 9 :szok: Gdyby nie to, że Gabrysia o 3 w nocy poczuła wielką chęć na zabawę i walczyłam z nią godzinę, mogłabym napisać "REWELACJA" :-D
EDIT: wlaśnie przeczytałam posta spring - chyba mnie moje dziecko rozpuściło, że narzekam na swoją nockę ;-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Niunia wczoraj miała lekko podwyzszona temp ale była grzeczna,po kapieli zjadła o dziwo 100ml MM i 20 mojego i zaraz zasneła:tak: przebudziła sie ok 2 ale wystarczył smok i spała do 5.40 i znowu zjadła i grzecznie zasneła,spałysmy do 8.20;-)
Stwierdziłam ze chyba faktycznie czas małej cos dac do jedzenia innego niz mleko bo dzis jak jadłam sniadanie to ona patrzac na mnie otwierała szeroko buzie;-)
Malina co oni Wam zaserwowali na tych urodzinach;-) dobrze ze juz lepiej:tak: a pomysłu gratuluje,ciekawe jak wyjdzie bo my jak robilismy w gipsie odcisk stopek to to była masakra;-)
Patik zdolna Zosia:tak:poczekaj jak zacznie sama wyciagac tak jak moja;-) ona specjalnie tak robiła a potem ryk;-) teraz to smok jest najlepsza zabawa-sama wyciaga i wsadza albo trzyma przed usteczkami i ssie sam koniuszek,cwaniara;-)
Magdzior nastepnym razem nie martwcie sie az tak bo kotek sam by rano wrocił na pewno,mojaj mamy koty tez czasem wyskocza przez balkon a potem nad ranem pod klatka słychac wielkie ''miau'';-)
Bosa wracaj choc na chwilke;-)pewnie nie mozesz sie Stelka nacieszyc po powrocie z pracy:tak:

Kurcze zapomniałam o dniu ojca:zawstydzona/y: a kasy tez brak na prezent,musze cos wykombinowac,tylko co....
Miłego dnia :-)

spring - gratuluję cudnej nocki:-)

pabellka - ja tez dostałam NIC dlatego chcę pokazać eMkowi że jak się chce to można coś wykombinować:-)

Ola - ostatnio jak jadłam obiad mój się patrzył na mnie i zasysał wargi jakby miał butlę bądź cyca... i tak sobie ssał bardzo głośno:-D

hejka, ja tylko na sekundkę, bo zaraz smigamy na szczepienie :baffled: nóżki posmarowałam kremem,mam nadzieje, że zadziała, bo dzisiaj aż 3 szczepienia :zawstydzona/y:
Byłam wczoraj zaważyć małego i ma 6140, długość 63 cm

zycze miłego dnia, zajrze moze po szczepiłeniu jak mały pozwoli :tak:

witajcie Dziewczynki, cześć Wiosenko :-)

ja dziś wyekspediowałam Natkę z dwiema butlami odciągniętego pokarmu do babci gdzie zostanie aż do 15-tej - jakoś strasznie dziwnie i nieswojo się czuję, jakby mi ktoś część ciała odjął! :szok:

Zabiorę się lepiej szybko za sprzątanie i pakowanie, bo jutro wyjeżdżamy w Bieszczady. Może czas szybciej zleci, a jak nie wytrzymam to wsiądę w połowie dnia w autobus i pojadę do nich wcześniej ;-) Choć muszę małymi kroczkami przyzwyczajać małą do zostawania bez mamy, bo czas ucieka niemiłosiernie i trzeba będzie wrócić do pracy niestety...

idę robić :baffled: miłego dnia!!

Futrzak i co bedziesz mu cos podawac czy nie? Małgoska zaczeła popuszczac kupke przy baczkach i lekarka powiedziała ze ewidentnie brak błonnika i trzeba dawac juz warzywka.Myslisz ze wjechanie na ambicje eMkowi zadziała?;)
Agnes powodzenia i oby nie bolało&&&&&&&&&&& a ja wczoraj Małgos zmierzyłam i tez mi wyszło 63cm:)

Olcia u nas też brak kasy, więc musiałam włączyć kreatywność hihi Gośka mi obrobiła kilka fotek i teraz nie wiem, którą wybrać, poczekam na brata i może mi pomoże, wtedy szybko pójdziemy do fotografa je wywołać i pobawimy się w odciski, chyba po nich będzie potrzebna kąpiel hahahaha Mamy cały dzień, bo tata wraca dopiero na kąpiel..

Spring witaj!!

Pabellko ja też dostałam nic, ale stwierdziłam, że nie będę taka i sie postaram, dla Jasia, żeby miał pamiątkę :D

Agnes spokojnego dnia po szczepieniu :*

Kilka dni temu jak mierzyłam Jaśka to miał 70cm :D

nie wierze w to co widzę :szok: Jamie śpi :-D co się rzadko w ciągu dnia zdarza i na dodatek zasnął sam w łóżeczku:szok::szok:

magdzior
fajnie ze historia z kotem zakończyła się happy endem
spring witaj wśród nas:-) po suwaczku widzę ze Twoja Ania jest równy miesiąc starsza od mojego Jamiego który przyszedł na świat 1-ego kwietnia (ale i tak uważam się za marcówkę,bo termin był na 31;-))
katjusza 3mam &&&&&& by czas szybko minął
agnes powodzenia na szczepieniu
malina,futrzak,pabella u nas na dzien ojca bylo latwiej bo Sammy zrobił własnoręcznie laurkę i m się ucieszył a na dzień matki standardowo NIC :-)

reklama
My obecnie jesteśmy z eMem w stanie wojny, więc motywacji do robienia mu przyjemności nie mam najmniejszej :sorry2:
Ale tak poza już tematem jutrzejszego święta, odciski łapek i stopek Gaby muszę zrobić koniecznie! Kiedyś pewnie będzie ciężko uwierzyć, że takie to małe było :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry