reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny, ale ten czas leci: na BB pojawił się watek Marzec 2012. Jeszcze niedawno same odkrywałyśmy 2 kreseczki, a teraz tulimy nasze Kruszynki. Tak jakoś mi się sentymentalnie zrobiło...

reklama
Dziękuję Wam!!!! Mam nadzieję, że tatusiowi też się spodoba.. Cały dzień od pobudki do usypiania (jesteśmy w trakcie) byliśmy sami bez taty, ale daliśmy radę i nawet wieczorny spacerek trwał aż ponad 2h :) No i lecę znowu, bo piszczy mój mały ząbkowicz..

Magdzior ja też :-D

Edit: Śpi uff.. Gdyby nie te ząbki miałabym anioła :D A nocnymi pobudkami i spaniem przy cycku przestałam się przejmować, skoro potrzebuje, albo jeśli ma mu to ulżyć w ząbkowaniu niech memla ;) Jakoś dam radę..

Ostatnia edycja:
Spring- moge spytać skąd dokładnie jesteś? Bo ja niby tez ze śląska i a nóz widelec będziesz rzut beretem ode mnie:)

Malinka- laurka mega pomysłowa:)

Pinus- nasze dostały taki gips do odbicia stópek lub łapek- strasznie nas to wkurzyło bo sie rozmazało i było tylko do wyrzucenia:(:(

Scarletka- to ja mam chyba najwieksza dziewuche Amelkę 7200 i 71 cm biorac pod uwage wage startowa 2400 i 49 cm:) bo Oliwka miała 2200/49 cm a teraz 6800 i 65:)

Ruda- przesyłam buziaki:):-D

reklama
Milutku jestem z Tarnowskich Gór. To miasto niedaleko Bytomia i Katowic. W drugą stronę jedzie się do Gliwic. Słowo "góry" nas łączy:-D
A Ty pewnie jesteś z tych prawdziwych gór?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry