Bosonóżka- ładne ten czarny kostium
Ja też zastanawiałam sie nad kostiumem ale musiałabym przymierzyć a czarną sukienkę z dodatkiem laycry nie muszę. No i cena nie jest jeszcze powalająca jak kilku innych kiecek
Choc ogólnie to spodziewałam sie wiekszego wyboru w necie dla kobiet w ciązy, a jednak wszysko jest na jedno kopyto w sumie
Ja też zastanawiałam sie nad kostiumem ale musiałabym przymierzyć a czarną sukienkę z dodatkiem laycry nie muszę. No i cena nie jest jeszcze powalająca jak kilku innych kiecek
Choc ogólnie to spodziewałam sie wiekszego wyboru w necie dla kobiet w ciązy, a jednak wszysko jest na jedno kopyto w sumie
jak wstaje rano to odrazu musze zjeśc a po godzince niecąłej juz jestem głodna i tak przez caly niemal dzien: czyli 4 sniadania, 2 obiady, podwieczorek i dwie kolacje
a po drodze jakis owoc czy cos podjem jeszcze... kurcze nie pamiętam, żebym w pierwszej ciązy tak miała, no ale treaz jak nie zjem to odrazu mega mdłosci mam, a po jedzeniu na jakiś czas mijaja przynajmniej wiec jem, no ale staram sie jeśc takie rzeczy, żebym wielorybem sie nie zrobiła na starcie odrazu...;-)
- po obu stronach błyskało i bałam się więcej niż 60-70km/h jechać