• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Niestety muszę na wyniki poczekać do jutra:-( bo przed nosem przychodnię mi zamknęli:angry::angry::crazy:. Idę pocieszyć się sernikiem z brzoskwiniami:-p.
Oczywiście Was wszystkie zapraszam

sernik_z_brzoskwiniami.jpg

reklama
Kochane zadzwoniłam do mamy i się uspokoiłam. Mama miała to samo też grube endo za dużo prolaktyny pobrała prochy i po 2 cyklach wszystko było wporządku. Łyżeczkowanie w takim przypadku to jeziorany.
Jakie badania oprócz poziomu prolaktyny powinnam zrobić????

Marta-PYYYYYYYYYYYCHA!!!
Dzięki Bobaski za wsparcie,mam suuuper gino-endo ale jest w Wawie ale jak będzie trzeba to pojade.

Mówiłam Wam że marcówki to nie jest to:) a propo o co chodzi z tym regulaminem??? I o co się one czepiają??? Umieram z ciekawośći?????

Ostatnia edycja:
Marta-taki sam pyszny serniczek robi moja teściowa...normalnie identycznie wygląda:) Ale pociesze się tym ze wczoraj na tą rocznice przywiozła mi ogromną blachę szarlotki- tez mniam mniam:):)

u nas padało, więc zaciągnęłam m na zakupy, dla siebie nic nie wypatrzyłam, ale za to kupiłam ładny obrusik, będzie jak znalazł na urodziny Piotrusia, nowy dywanik pod wannę, kiszoną kapustę, bo chodzą za mną łazanki mniam mniam a na koniec wzięłam książkę, ponoć dobra.
czyli zakupy można uznać za udane:)

reklama
Poziomki, bardzo mi przykro...

Marta, jeśli ktoś ma problem z naszym regulaminem czy zamkniętą grupą to jego kłopot - ja bardzo cieszę się, że grupa taka jest i regulamin też :-) - zresztą staram się stosować do niego :-)

Ja od dziś jestem na L4 i w końcu w zabieganej przychodni założono mi kartę ciąży...

P.S. Marta, poproszę przepis na sernik.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry