Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej MOjeeeee Kochaniutkieee!! Niestety nie mam poki co internetu(( więc jak gdzieś zawitam to napisze
)) u mnie bez zmian , objawów nie mam, zachcianek tez tylko wciąż gotuje i jem zupyyy, w poniedziałek za tydzien ide do gina wiec nie moge się doczekać a dzisiaj byłam na targach dla kobiet w ciązy i dla mam we Wrocławiu, było super
)) www.motherandbaby.pl swietna sprawa, moze któraś z Was tez byla?? Co wogole u Was w skrócie słychac?? mam nadzieje ze skład jest ten sam lub są nowe mamusie ale nie biore opcji pod uwage ze którejs z Nas nie ma , bo nie dam rady nadrobic
Buziakiii i ciagle pamietam o Was i jestem z Wami
![]()
Jestem jak najbardziej za takim wątkiemno właśnie dawno się dziewczyny nie odzywały. nie wiem, czy dobrze pamiętam, futrzakowa coś pisała, że gdzieś wybywa nad jeziorko.
może by tak stworzyć taki wątek jak mają na innych forach- "nieobecności" i tam meldować wyjazdy, wakacje i nasze nieobecności, wtedy nie będziemy się o siebie denerwować. tu na głównym tyle się pisze, że można coś ominąć
.
coby nie wydawać reszty

.Vetka, czy ty jesteś wetka? A co do nakręcania - no pewnie, że będziesz się nakręcać. Wykształcenie medyczne nie pomoże. Bo tu chodzi o Ciebie i Twoje maleństwo, a w takim przypadku logika się wyłącza. A poza tym jak to mówią "lekarzu, lecz się sam". Co z tego np., że lekarze znają konsekwencje palenia - taki Religa chociażby ile palił. Wykształcenie medyczne działa tylko na zewnątrz ;-) (tak jak u mnie wykształcenie pr-owe i marketingowe, co z tego, że mam świadomość, jakie zabiegi się na mnie stosuje. i tak daję się nabrać i kupuje jakieś wcale niepotrzebne rzeczy. Jak wyląduję z detektorem oddechu dla dziecka, to chyba sama się kopnę w czoło).wątek "nieobecne" jest bardzo dobrym pomysłem:-)
dziewczynki, zmykam do łóżka i ... liczę dni do soboty-do usg
nie sądziłam, że będę sie tak nakręcać - ja - z wrodzonym dystansem, wykształceniem medycznym, eh te hormony![]()