Koncia- jak on sobie chce siąść z pozycji pół siedzącej to mu pozwalaj nie na długo ale na 5 min na początku wystarczy;-) spacerówka owszem ale na pół leżąco i też nie długo...im bedzie bardziej stabilniejszy tym dłużej bedzie siedział sam....i nie kładź go na glebe jak chłopina chce sobie siaśc bo czasami mozna wywołać efekt uboczy....ze ci potem wcale siadac nie bedzie....
tak robiła moja kolezanka i młody dopiero usiadł jak miał 9 miesiescy to ta go ciągle kładła jak chciał sie podniesć....
jemu sie nic nie stanie jak to wszytsko robi sam
Moja Wiki jak była w wieku Erica tyczli miała 5 miesiecy to już pieknie siedziała a jak miała 6mc to już w spacerówce śmigałyśmy....młody jest cięższy niz ona i mu to gorzej idzie;-)
idę coś zjesc wpadne sun......
tak robiła moja kolezanka i młody dopiero usiadł jak miał 9 miesiescy to ta go ciągle kładła jak chciał sie podniesć....
jemu sie nic nie stanie jak to wszytsko robi sam

Moja Wiki jak była w wieku Erica tyczli miała 5 miesiecy to już pieknie siedziała a jak miała 6mc to już w spacerówce śmigałyśmy....młody jest cięższy niz ona i mu to gorzej idzie;-)
idę coś zjesc wpadne sun......
Ostatnia edycja:
My dziś byliśmy ze znajomymi w Wiśle. Było super:-) Pawełek super grzeczne i ciekawe świata dzieciątko
Upał był taki, że wydoił mi 125ml herbatki i 175ml soku jabłkowego, który na szybko kupiłam, bo mlekusia nie chciał
Po kąpieli za to pojadł sobie z apetytem i już od 20minut nyna
oj sami sobie gola strzelamy tymi spotkaniami, wycieczkami, spacerami. Trza było w domu siedzieć i na zmianę kimać a nie po skałkach wędrować