Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
marta ty tu o szprotach, a mnie wszystko śmierdzi grzybami choć grzybem nie jesti co ty na to? hahaha jem żeberko, istny borowik, wcinam szynkę jest to samo, nawet ciasto z galaretką jest grzybowe. m wącha i nie dowierza jak można mieć tak spaprany zmysł powonienia i smaku;p
no cóż mam lekturę do czytania:-) U mnie bez zmian dziewczyny plamienia nadal mam w niedziele miałam krytycznie i wylądowałam na pogotowiu no ale cóż 
służba zdrowia na ostrym dyżurze nie jest już aż tak optymistyczna a ich słowa to raczej bardziej mnie tylko zdenerwowały niż pomogły lekarz mi powiedział ''na tym etapie ciąży nie bardzo możemy pomóc bo do 15tc dziecko ma prawo wypłynąć 
a my jedynie możemy kontrolować robiąc USG czy dziec ko nadal jest 

'' po takich słowach byłam tak wściekła.Byłam na kolejnym USG wczoraj z fasoliną wszystko dobrze
:-) ale na pytanie dlaczego tak plamie nie umiała mi dać konkretnej odpowiedzi tylko czasem nie które kobiety plamią bez powodu a u mnie nie widzie dlaczego ja tak plamię 

hmm moim zdaniem niepotrzebnie się denerwujecie i nimi przejmujecie a one powinły pilnować swoje forum a nie obgadywać innych.A co do regulaminu mi się to bardzo podoba bo przynajmniej jakiś porządek jest
a grupa zamknięta jak najbardziej no ale one po prostu sobie nie zdają sprawy ile ludzi przegląda forum (i nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie ekranu)
więc to tyle co ja o tym sądzę :-) ale się rozpisałam 

juz wpadlam na genialny pomysl,ze bede na wizycie w 10tc,to moze ublagam ginke,zeby choc na chwilke mnie wziela na usg,zebym choc zobaczyla,ze serduszko nadal bije i jest wszystko ok.