reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witajcie. Produkcja idzie jak szalona - prawie 200 postów w 3 dni naskrobałyście:tak::-). Musiałam się M nacieszyć więc zrobiłam sobie wolne od BB :-p, bo dziś pierwszy dzień w pracy i nawet spokojnie nie mógł się ogolić bo telefon dzwonił jak szalony:-D:-D.
Masala najlepszego, to ile kończysz 18;-);-):-)?
Pinka, podsyłaj prasowanie bo dziś wenę mam a mojego jest 4 razy tyle;-):tak::zawstydzona/y:.

Pinus u mnie tez juz prasowanko czeka,podeslij swoje jak przyjdzie moja mama to poprasuje i Tobie;)a gdzie link do Twojego bloga?

a Goska spi juz 2h,jedna na ogrodku a druga po przebudzeniu krotkim u siebie w łozeczku,tylko cos niespokojna jest bo krzyczy co jakis czas:(najgorsze ze własnie nam w bloku rynny oczyszczaja i strasznie hałasuja wiec pewnie ja obudza na dobre
ide zjesc galaretke z owocami,nanana;)

Pogoda piękna spacerek zaliczyliśmy :) Ale o drzemce nie było mowy , smyk musi wszystko podziwiać :) Urzędujemy we dójkę dziś bo Emek późno z pracy wraca :) Ja też jestem regularnie targana za włosy heh :) najbardziej lubię jak mnie synuś po twarzy głaszcze czasem mnie za nos złapie czasem palec do nosa włoży albo do oka ;P Ja dziś na obiad miałam nagedsy z ryby z sosem tysiąca wysp :) Mój M też niestety nie wstaje do małego w nocy :/.

pabella
u mnie mąż obcina paznokcie synkowi też jak nie śpi ,bez większych problemów :)

wierka
paris jak paris hilton tez ładnie he he :) życzę żeby mały przestał ulewać :)

Ola
he he he dobre to faktycznie Gosia musiała nieźle mlaskać ;)

Pinka25 ja również nie cierpię prasować dlatego również pomijam ten etap :) w związku z czym nie pomogę :)

Dobra ja lecę ugotować budyń waniliowy z konfiturami truskawkowymi mniam ; P.

a mój spał dziś 2x1,5h! szok! pewnie odsypiał nieprzespaną noc... bo dopiero po 2h marudzenia w nocy eM wpadł na pomysł że może to ząbki ...więc posmarowaliśmy żelem i zasnął...

Dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe!! Kochane jestescie:)
nie mam dzis czasu na odpisywanie bo troszke w kuchni sie uziemilam...ale ciasto upieczone, dwie salatki zrobione bedzie wieczorna wyzera:P A Emek moje ulubione winko kupil...teraz tylko musze odciagnac pokarm na pierwsze nocne karmienie i moge popic:PP Ale sie ciesze!! Odwalilo mi:P

reklama
czesc kochane:)
masala 100 lat!!
ja dzien pelen nerwow.....dzzwonie rano do przychodni moiwia ze wynikow niema,dzwonie do siedziby mowia ze za jakies dwa dni........wpadlam w takiego dola bo juz sil mi brak na czekanie.....pojechalam do gdynia zrobic badania...taksowki statki itd........wrcolam i wynik mialam na maila ze jest ok........ja teraz oczywsicie z tego wszytskiego zastanawiam zie czy napewno bo naczytalam sie opini na temat laboratorow Bruss.ehhhhhh popadam w jakas paranoje chyba...
moj mlody pierwszy raz odwowil obiadku.....potrawka z krolika Hippa ....no coz....
ja mam jeszcze isc na urodziny do przyjaciolki juz zaraz sie zaczynaja ale musz czekac az M mnie podmieni o 22....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry