reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie laseczki, jest tu jeszcze ktos wieczorowa pora?

My juz w domku wrocilismy i jestem przeszczesliwa bo bylo okropnie:no:Moje dziecko tez jakis wariacji dostaje, 5 min nie polezy sam, zadne gryzaczki zabawki nic nie pomaga.

reklama
hej dziewczęta - u mnie też dziś wyjec straszny, dopiero zasnęła i mam nadzieję, że pobudka dopiero rano, z podsumowania weekendu na działce - było super tylko zapomniałam zasilacza do laktatora i tak zmasakrowałam cyce ręcznym odciąganiem, że już nigdy go więcej nie zapomnę... ;-)

a Agatce gratuluję z całego serducha i będę trzymała za nią kciuki aż do porodu!! :-)

to ja tez pamietam jaki to byl szok i wielkie nieszczescie..........:( teraz napewno bedzie dobrze modle sie o nia i jej dzidziusia.....niedawno chcalam ptytac czy nie wiecie co u niej ale nie pamietalam jej nicku wlasnie, a skad macie takie wiesci ?????

ja sie klade wszytskim zycze spokojnych nocy

Ostatnia edycja:
A ja już nie śpię... Za 1,5 godz. wyjeżdżamy na zabieg Jasia. Strasznie się boję,czy wszystko pójdzie dobrze. Kurcze,mam nadzieję,że jeszcze dziś wrócimy. Do usłyszenia Marcjanki;-)

Ja tez już nie śpię, choć nie wykluczam jeszcze drzemki bo Maja właśnie zasnęła po śniadaniu. Noc spokojna, choć bałam się czy znów nie będzie "piania", bo wczorajszy spacer odwołaliśmy jak zaczęła nagle się zapowietrzać i kaszleć. Do tego uwaliła za przeproszeniem leżaczek i też bałam się czy nie będzie biegunki, bo o tej porze kupska jeszcze nie robiła i nie o tak dziwnej dla niej konsystencji, poza tym raczej ma stałe pory. No ale była cisza w nocy, teraz jest ok, gorączki tez nie ma, jest radosna. Marcin musiał dziś iść wyjątkowo do pracy, więc jeśli zaliczymy spacer to tylko w nosidełku. Może pojadę z młodą do pracy Marcina popołudniu i razem wrócimy do domu. Przemyślę to ;)
spring i alamiqa będzie dobrze

No i trzymam kciuki oczywiście za Agatę.

Miłego dnia dla wszystkich! Dużo ładnej pogody i grzecznych dzieci :)

Witam! U nas noc jak co dzień czyli nie źle :) My dziś idziemy na kontrole oby przytył chociaż te 350 gramów , eh boje się nie chce go kłuć :/. Dobra nie ma co smęcić ogarnę siebie , małego i pędzimy na spacer bo pogoda piękna a teraz nie będzie tak gorąco :).

Spring , Alamiqa trzymam &&&& żeby wszystko było ok : **

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry