reklama

Marcóweczki 2011

hej i ja sie szybko witam:)))
ola dziewczynki dzisiaj w nocy robiły mi na zmiane pobudki:( no ale mam nadzieje ze dzionek bedzie spokojny,bede miec kolezanke do pomocy przez kilka dni wiec jakos damy rade:)
uważaj na Gosię bo spryciula Ci sie jeszcze gdzies schowa - a ona pojętna dziewczynka i pewnie raczkowanie opanuje raz dwa:-D
katjusza co to Natce się stało? trzy godziny płaczu to niezła przeprawa:(
pabella chyba Cie wywołałam myslami, wczoraj sie zastanawiałam gdzie znikłas?:-D Gaba dzielna dziewczynka- na pewno sobie poradzi w złobku:)
koncia fajnie ze Maksiu grzeczny, dzisiaj też na jazdy?
wierka to miłego nadrabiania;-)
miłego dnia dziewczyny - będe zagladać w miare możliwości, - ale z pisaniem będzie ciężko:( już tęsknię!!!

reklama
Koncia nie gryz;)
Katka oj to Ci Natka zrobiła koncert:( mam nadzieje ze na dzis wyczerpała ''ryk'' i bedzie grzeczna cały dzien;)
Pati no fakt Goska taka mała ze moze mi sie ''zapodziać'';) To nie fajna nocke miałas ale pewnie w dzien dziewczynki to wynagrodza;)

no to ja lece na spacer poki upału nie ma;)paaaaaaaaa

Spring, Alamiqa, Patris &&&&&&&&&&&&&&&

Koncia co się tak wściekasz od świtu??

Pati przyjemnego dzionka z koleżanką :) Fajna taka pomoc ;)

Olcia strzel jakąś fotę i pokaż jak Gośka śmiga ;) U mnie podnoszenie doopy w niebo nie zwiazstowało wcale pełzania ani tym bardziej raczkowania, okazało się, że Jasiek sobie wymyślił taki sposób na przewracanie się z brzuszka na plecy hahahaha więc mogę być na razie spokojna, że mi gdzieś wywędruje ;)

U nas pierwsza noc rewolucji w Jasiowym spaniu ;) Mama wyniosła się do taty do sypialni, po pół roku wreszcie śpię z moim mężem hahaha teoretycznie tylko, bo eMek wstawał do niego w nocy i stwierdził, że tam się zdrzemnie, żeby mnie nie budzić wychodzeniem z wyrka hahaha Karmienie było o 23:30, potem butla, potem chłopaki przyszli do mnie około 5ej, był cyc i dłuuuugie zasypianie w nowym innym łóżku, a zamiast ściany do głaskania był tata, więc też nowość, potem jeszcze o 7ej i w końcu pobudka o 8ej :) Mam nadzieję, że tej nocy będzie jeszcze lepiej :)

Malina ciezko fote strzelic bo Gocha zaraz interesuje sie aparatem i po ''raczkowaniu'';) na razie podkurcza mocno kolanka i unosi mocno dupke a i zaczeła w koncu mocno podpierac sie na dłoniach a nie na nosie;) no to widze ze noc całkiem fajna:)nauka idzie do przodu;)oby tak dalej&&&&&&&&&&&&&

my po spacerku i drzemce ''ogródkowej'';) obiad tez juz był ale wypluty;)a Goska dzis jest taka grzeczna ze w czasie jak spała ja zmieniłam posciel i odkurzyłam mieszkanko a potem jak sie obudziła to lezała na macie a ja wyprałam trzy pary butow i umyłam cała łazienke:) potem przyszła moja mama i ona teraz prasuje;)a ja piore juz druga pralke:)

My już po wizycie :) Mój skarb waży 5785 :) przybrał 375 gramów w dwa tygodnie , Pani doktor powiedziała że przybrał pięknie aż poniżej 3 centyla to taka jego uroda odziedziczona po tacie który w jego wieku ważył 5900 więc też drobniutki i poniżej normy.Przy okazji obsłuchany obadany , zdrowy jak rydz :). Dziś odkryłatemtaki nie wielki park obok siebie i spędziliśmy tam 2 godziny , pospacerowaliśmy , potem ja sobie poczytałam a mały się zdrzemnął :) Byliśmy rano więc nie było upału było super :) Jutro też tam idziemy :) Ale jestem szczęśliwa :) Mój ostatnio zrobił coś wrodzaju klęku podpartego jak był na brzuszku :szok:.

Ola córcia widzę piękne postępy robi :)

Dobra mykam bo mały ryczy :)

Od 12 niestety Maks daje czadu. Pewnie przez to ,ze przestawiłam mu nocki i dzienne rytuały nam nie wychodzą. Je na raty i nie śpi, więc włączyła się straszna maruda. Na spacerku nawet nie zasnął, mimo ciągłego bujania. Zabrałam go do domu, bo może głodny, gdzie tam! Rozbawił się po powrocie i spać nadal nie chce. Fikał mi w łóżeczku i klinował się co chwilę, więc teraz turla się po macie, a właściwie to głównie poza matą i ciągle na coś wpada.

Chyba upiekę ciasto, żeby uspokoić nerwy :happy2:

Widzę, że nasze dzieciaczki wchodzą w etap raczkowania, pewnie niedługo pojawią się pierwsze foty :-)

patris, ale okruszek, mój tyle miał jakoś w 3 miesiącu :-D no ale mój to już z tych górnych granic.

malinka
, no to jak tata do głaskania, to pewnie rewolucja przejdzie i Jaś bedzie zadowolony z nowego łóżka :-) dobrze, że tata nie marudzi ;-)

patik, biedna, może dziś w nocy dziewczynki się zlitują, trzymam kciuki za całą przespaną nockę :-D a na jazdy idę dopiero w weekend. Wyjeżdżę ostatnie 6 godzin i zapiszę się na egzamin ;-)

haha Maks próbuje złapać psa, to pies podał mu łapę

Oj to wasze maluszki juz zaczynaja raczkowac:) bosko:) jakub poki co to tylko dupke do góry podnosi i che sie do przodu poruszyc ale jeszcze robi to na nosie i piszczy:) hehehe ale nie zapeszajac usypiał dzisiaj bez godzinnego krzyku i teraz tez zjadł butle pól na pół i usnął ładnie zobaczymy ile pospi. W sobote mam wesele i jak pięknie bedzie jadł z butli to zostanie z babcia nie wiem jak ja to przezyje ale kiedys musi byc ten pierwszy raz:) Wymeczyła mnie ta pogoda ide pod prysznic i do łózia:) Pappap

Wrócilismy od okulisty.Było okropnie. Strasznie gorąco i Mała plakała juz podczas kropienia oczek. Przy badaniu to i ja się poryczałam. Ile jeszcze ta moja Kruszynka musi się nacierpieć? Gdybym tylko mogła wziąć część tych wcześniaczych badań na siebie...
Na szczęście oczka po zabiegu w lutym świetnie się wygoiły. Za trzy miesiące mamy kontrolę w klinice i trzy specjalistyczne badania pod kątem ewentualnych wad wzroku. Ale na razie spokój.
Dobrej nocy.

reklama
hej dziewczynki.....
y dzisiaj bylismy w Redzie bo nie dawalo mi spokoju zachowanie malego a jak wspominalam nasz pediatra ma rlop....mlody ma poprostu problemuy jelitowe dostall znow debridat dicloflor i cos tam na biegunke zrobic mocz i masc na te paluszki...ilekarz powiedzial ze nie radzi glutru mi wprowadzac i by tak radzil dopiero okolo 10 miesiaca ......hmmmmmm musze to przemyslec mam mentlik wglowie....maly tak jak kiedys lubil jezdzic samochodem tak teraz ryczal cala podroz a w domku zadowolony:)Maly wazy 7550:)

alaminga wspolczuje Tobie i Twojej coruni....bedzie dobrze tylko musicie miec duuuuuuuzo sily i cerpliwosci &&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry