Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie martw się na zapas...dziecko czuje przecież nastroje mamy...bądź spokojna a będzie ok:-) a objawy ciążowe są raz mniej raz bardziej dostrzegalne, a mniej zwłaszcza wtedy gdy się czegoś boimy i siłą rzeczy nie umiemy ich u siebie zauważyć....wiem coś o tym...moja ciąża do 14tc była zagrożona i każdego dnia się bałam...jak się okazało bez powodu.głowa do góryU mnie plamienia juz sie pojawialy ale byly to plamienia w okresie keidy powinna byc owulacja a pozniej kiedy powinna pojawic sie @ gdyby nie bylo ciazy dzisiaj jest dzien ktory niczego nie dotyczy ani owu ani @ ale bosonozka masz racje wytrzymam do jutra i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku. Jest to moja 1 ciaza i nawet nie macie pojecia jaka ja jestem przestraszona, chyba ten dol jest tym spowodowany i rzeczywiscie niepotzebnie sie nakrecam![]()
Hahahahaha TulipMi się jeszcze jedzenie nie śni, ale za to dla mnie wszystko jest za mało słodkie i ciągle mi brak cukru! Nimm2 leżą w miseczce i cały dzień je podżeram.
Wczoraj rano sobie ubzdurałam, że mam w pracy w szufladzie grześka w czekoladzie, a tu buuu.. Musiałam go zjeść już w piątekCały dzień w pracy nie mogłam się skupić i niczym nasycić, bo wciąż grzesiek mi chodził po głowie - "no przecież byłam pewna, że jest!"
To co? Wg przesądów: u Ciebie - syn, u mnie - córka hahahahahaCiekawe, czy się sprawdzi
![]()