ola.80
Fanka BB :)
Fantasia jeszcze troszke wieczorami mnie dopada ta wysypka ale dzis zaczełam pic Duoalergo,pani w aptece dała mojemu m jako cos lepszego od samego wapna i bezpiecznego tez w ciazy.
Scarletka mimo wszystko lepiej ze zostawiaja te dzieciaczki w oknie a nie na smietniku w reklamowce.
Kasienka77wspołczuje samopoczucia ale w koncu bedzie lepiej,co do spodni to moje rano sa dobre a wieczorem juz za małe.
Bosonozka fajnie ze masz w bratniej duszy towarzyszke ciazy.
Uciekam do wyrka,pa pa
Scarletka mimo wszystko lepiej ze zostawiaja te dzieciaczki w oknie a nie na smietniku w reklamowce.
Kasienka77wspołczuje samopoczucia ale w koncu bedzie lepiej,co do spodni to moje rano sa dobre a wieczorem juz za małe.
Bosonozka fajnie ze masz w bratniej duszy towarzyszke ciazy.
Uciekam do wyrka,pa pa
siedząc w pracy cięzko to potem wszystko nadrobić
az się boję co bedzie za tydzien we wtorek jak wrócę z dlugiego weekendu w Krakowie
swoja droge ciekawe jak ja w ogóle zniose droge z tymi mdlościami, no ale z wakacji nad morzem tez dąłam rade jakoś wrócić, więc moze nie będzie tak źle
całe szczęscie, że wymioty mnie omijaja narazie. Moja mam wpadła na pomysł by smażyc rolady wołowe wczoraj wieczorem - kiepski pomysł, bo mdlosci urosły do gigantycznych rozmiarów
i wytrzymać się w domu nie da
.
.