futrzakowa
yea! to ja!
wredniak - powodzenia na ważeniu
jak zacznie ci raczkować to niech kot lepiej się schowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
thank you
;-)
dzis maja zdjecia i szła mega dumna
mam nadzieje ze kryzys powoli mija.....Spring- wczoraj jak odbierałam Wikunie to juz nie płakała pani nauczycielka mówiła ze było super cały dzien sie bawiładzis maja zdjecia i szła mega dumna
mam nadzieje ze kryzys powoli mija.....
:-)
.Na 5 min pomyślałam,nic się nie stanie.Rzeczywiscie byłam tam 5 może 8 min wychodzę a tu mandat za szyba a parkingowy robi zdjęcie mojego auta.Zalamalam sie jak go zobaczyłam i podeszłam do niego z Jamiem na rekach i Sammym obok,obładowana tymi dziećmi jak Rumunka:-) Pytam co mam teraz zrobić?Ile mnie to będzie kosztowało?On popatrzył na mnie,na te dzieci,zal mu się zrobiło i mówi żebym była następnym razem ostrożna.I wiecie ze mi podarował
Podziękowałam z 20 razy i tyle mnie tam widzieli:-)
niezłego masz gadułe w domu
no to oby i dzis było ładnie u Was,tak jak u mnie;-)
Małgoska tez robi prrrr okropnie przy tym plujac,na odległosc