spring
Szczęścia dwa :)
spring wiesz mnie tez ludzie nieraz pytali czy znow wciazy ,a jedna to potrafi z drugiej stro ny ulicy krzyczec""ojej jak teraz mi sie podobasz jak jestes taka przy kościl."
Ludzie po prostu czasami się nie czują;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spring wiesz mnie tez ludzie nieraz pytali czy znow wciazy ,a jedna to potrafi z drugiej stro ny ulicy krzyczec""ojej jak teraz mi sie podobasz jak jestes taka przy kościl."
Młoda ma sjestę po śniadaniu, bawi się w łóżeczku a ja dochodzę do siebie, choć zaraz jak się nadarzy okazja to walnę w kimono dalej. Noc przespana jeśli nie liczyć pobudki o 5ej na przewinięcie śmierdzącego kupska (smacznego wszystkim, które jedzą właśnie śniadanie czytając to
) i na karmienie. Pogoda do bani, no ale pranie się kręci i trzeba będzie suszyć w chacie.
Mała obudziła się o 2.00. W końcu,gdy udało mi się ją uśpić zostałam pogryziona chyba ze 20 razy przez komara. Przez pół godziny szukaliśmy z eMkiem tego komara. W końcu go znaleźliśmy, eMek wziął packę i....oczywiście nie trafił! Komar poleciał nie wiem gdzie. Do rana spałam przykryta szczelnie jak w śpiworze
gotowa wyskoczyć z łóżka i dokonać masakry "packą mechaniczną"

Dobrze,że przynajmniej temperatura łaskawsza niż wczoraj