reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Dobra zagadka futrzak!!!

fisielki to jak nic milutek!
dżem truskawkowy to chyba papcia.

Ale już z chipsami i szarlotką mam kłopot... Chipsy i scrabelki...może katjusza? A może Ty?!! Coś kojarzę, że lubisz gry planszowe. Czy scrabble to planszówka jeszcze?

reklama
Bosa - :-D fisielki i dżem dobrze przyporządkowałaś:-) Lubię planszówki ale akurat te słowa nie należą do mnie:-D do katjuszki też nie:-D

hehe...generalnie jak przeglądałam o czym mówiłyśmy rok temu... to ciągle o jedzeniu :-D

hej hej!

scrabelki to sprawka patik!

futro - Piter taki grzeczny, że daje Ci w starych postach grzebać?;-)

Pochwaliłam Zosię, to w weekend jedzenie do kosza wywalała zamiast jeść :baffled: a Helenka tak cyce w nocy pokochała, że zaczynam myśleć o odstawieniu :baffled:
Bez dwóch zdań - dzieci potrafią wykończyć :baffled: dzielna byłam przez ten czas zagipsowania ale teraz już jestem bliska obłędu :sorry: jutro mój wielki dzień:sorry:

Katjusza, Futrzak - ale Was wzięło na wspominki;-)
Alamiqa - oby na katarku się skończyło &&&
Madzikm - &&& za Twój wielki dzień, przygotuj się na dziwne uczucie lekkości ręki i niestety brak możliwości robienia nią czegokolwiek przez pierwsze kilka dni. Ja miałam 3 razy rękę złamaną i najdłużej do jako takiej sprawności wracałam po złamaniu nadgarstka - trwało to aż 3 miesiące:( a przy przedramieniu 4-5 dni

Hello

rzeczywiście coś tu pusto ostatnio...
U mnie nic nowego,a przepraszam Jamie nauczył się bić brawo brawo:happy: Także tyle z nowości:biggrin2: Moje przeziębienie już minęło wiec energia do życia powróciła:tak: Obiad się pichci,Jeremi(<-chyba Wam nie pisałam ze nazywam go Jeremiaszek albo Jeremi:biggrin2:)) lada moment się obudzi,zjemy i idziemy po drugiego szoguna.

futrzak dobry pomysł z zagadka:tak:z kisielem fisielem to od razu mi się milutek przypomniał ale z reszta przyznaje miałam problem
madzik no wreszcie się pozbędziesz balastu:happy: &&& by ręka szybko wróciła do stanu używalności;-)
magdzior
ja tez miałam kilka razy rękę w gipsie,wiec znam ten ból:tak: u mnie nie było to nic poważnego,lekkie złamanie,raz pęknięcie wiec do siebie tez szybko dochodziłam
alamiqa współczuję tych przeziębień,nasz się ponad tydzień z zawalonym nosem męczył..zdrówka dla malutkiej

Katjusza, Futrzak - ale Was wzięło na wspominki;-)
Alamiqa - oby na katarku się skończyło &&&
Madzikm - &&& za Twój wielki dzień, przygotuj się na dziwne uczucie lekkości ręki i niestety brak możliwości robienia nią czegokolwiek przez pierwsze kilka dni. Ja miałam 3 razy rękę złamaną i najdłużej do jako takiej sprawności wracałam po złamaniu nadgarstka - trwało to aż 3 miesiące:( a przy przedramieniu 4-5 dni

jej! co za pech, że aż tyle złamań??? to samo mi lekarz powiedział - 3 mc do pełnej sprawności:sorry:
a jakie zabiegi miałaś? jak długo chodziłaś na rehabilitację?

No bo milutek to już słynęła z kisielków-fisielków ;-)

A ja właśnie zdarłam gardło, bo do youtuba śpiewałam dziecku piosenki Fasolek. Same Fasolki mało ciekawe, ale jak mama jeszcze paszczą rusza to już inna sprawa :-)

reklama
poprawne odpowiedzi:-)

Miluś: Chce ktoś kisielka- fisielka?
Dzisiaj mam truskawkowy

Ola: a my zamiast jesc obiad jemy czipsy i gramy w scrabelki;)

Papcia: ja już po kawusi i spacerku i chyba w końcu nasmaże sobie naleśników z dżemem truskawkowym który w końcu dorwałam w biedronce:)

Harszka: POTRZEBUJE PRZEPISU NA SPRAWDZONA SZARLOTKE DLA SPRAWNYCH INACZEJ. Prosze, pomozcie!

gratuluję tym którym udało się odgadnąć...i zapraszam do jutrzejszej rozgrywki :-)

Do góry