reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Futrzaku haha dobra jestes:-D oczywiscie fisielek to tylko Milutek:tak: a te scrabelki to tak przemkneło mi ze to chyba ja:-D
Katjusza pewnie Malina tez cos chciała remontowac i pewnie do dzis nie skonczyła;-)

no nic,ide zrobic rosołek na jutro i spac,spokojnej nocki marcjaneczki:-)

reklama
uffff
poprasowane,posprzątane i naszykowane bo jutro wielki dzień.Wyjazd do Londynu:happy: w sumie sama podróż nie powinna zająć nam dłużej niż godzinkę ale biorąc pod uwagę fakt ze jedzie z nami Jamie to już jest wyprawa.Musimy w końcu złożyć wniosek na jego paszport a ze spotkanie mamy umówione do południa toteż jedziemy pociągiem by uniknąć korków.Także zmykam do wyrka,bo jutro pobudka o świcie obowiązkowa:tak:
dobranoc Marcówki,miłych snów

p.s.spring nie śniło Ci się przypadkiem coś ciekawego ostatnio??

witam:-)

zadanie na dziś:-)

dodam ze księzyc w okno napitala

Mam zamiar wreszcie wyjaśnić tą moją datę porodu :pppp

Rozdział I Charakterystyka zjawisk rozwojowych dziecka
1.1. Terminologia
1.1.1. Auksologia
1.1.2. Akceleracja
1.1.3. Trend sekularny
1.2. Składowe procesu rozwoju
1.2.1. Wzrastania
1.2.2. Różnicowanie
1.2.3.Dojrzewanie
1.3. Okresy rozwoju i ich krótka charakterystyka
1.3.1. Okres prenatalny
1.3.2. Okres postnatalny

On mi mówi:
- mam dla Pani pozytywne wiesci!
Co to znaczy pozytywne wieści- chce konkrety!!!!!!!!!!!!
- będzie woda!!

Witajcie w piekny poranek:-)
Dzis tylko dwie pobudki ale obylo sie bez mleka:tak: no i zaraz lece do pracy:-(
Futrzaku data porodu to Malina,woda to Milutek,ksiezyc to chyba Papcia a rozwoj dziecka to Koncia;-)

miłego dnia :-)

dzień dobry:)
przyłączam się do zabawy, moje strzały - księżyc - PINKA, rozwój dziecka - Ewi ?????

nocka minęła pt. dwie pobudki Zosi na jedzonko, a Hania słowami "kocham Cię mamo, jestem baaardzo głodna" wyrwała mnie z łóżka o 7.30, wypiłam kawę i chcę spać!!!!

wierka udanej wyprawy, no i szybkiego załatwienia spraw! niech Wam dużo czasu zostanie na zwiedzanie:-)
madzikm od razu wiedziałam że te scrabelki to nie ja - pora dnia się nie zgadzała;-) ja wieczorami i nocami walczyłam z emkiem:-D dzisiaj zdjęcie gipsu? trzymaj sie kochana!!!! w końcu uwolnisz rękę:tak:

reklama
A nas dopadło znów choróbsko:-( Ania kicha, kaszle, spać nie może,bo katar...Szkoda słów:no: EMek to samo, mnie boli gardło,a Jaś-standardowo-katar. Po południu idę do lekarza. Znowu... Powinnam chyba dostać jakąś kartę stałego klienta w tej naszej przychodni:eek:
Na domiar złego bank pobrał nam 1140zł. na jakieś chore ubezpieczenie kredytu hipotecznego:wściekła/y::wściekła/y: To jest skandal jak banki nas oskubują z pieniędzy!!! Czasami mam takie myśli żeby zostawić to mieszkanie i wracać do rodziców...

Wierka ostatnio raczej nic mi się nie śni,bo po prostu nie śpię:baffled: Dziś na przykład mało co spałam,bo Ania ciągle się budziła ze względu na katar:-(

Do góry