reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Katjuszka - to jeszcze tylko 3 tygodnie???!!! O kurczaki, ale Twoja ciaza mi szybko zleciala:szok::szok::tak:;-):rofl2:. Trzymamy caly czas, za Ciebie i synka, kciukasy.

Patris - gratki dla Kacprka za pierwsze kroczki!

dzieki, sama nie wiem kiedy to minęło, druga ciąża, przy dziecku strasznie galopuje! jak widzę swój suwaczek to mnie aż ciarki przechodzą ;-)

Witajcie:-)

U nas sie troszke schlodzilo i na cale szczescie, jak dla mnie moze tak zostac oby slonce sie od czasu do czasu pokazalo.

Patris gratulacje pierwszych kroczkow:tak:

Katjusza trzymamy za Was kciuki, zeby wszystko poszlo gladko:tak:

A ja ogarnelam chalupke i dalej planow brak, nie mam pojecia co na obiad, z malym tez trzeba wyjsc.....

hej mamusie... chyba wszystkie korzystamy z pięknej pogody i siedzimy z dala od neta bo znów pustki się tu zrobiły, a mój synek zasnął ( dziś byliśmy na szczepiueniu, następne dopiero jak 5 latek będzie, echy tylko jak do tej pory po każdym luzikbył i mały nie dawał znaku że mu coś było tak teraz rączka go boli spać nie mógł dostał panadol przeciwbólowo a teraz jak zasnął zmierzyliśmy temp i 38 ma biedaczek... ciekawa nocka się zapowiada) a propo nocek to jak dla mnie jest eureka w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn zaczyna przesypiać od 21 do 6 jupiiiiiiiiii były 2 przespane 2 nieprzespane i znowu przespana.... a cieszę się z tego jak głupia w końcu nie ma 4-5 pobudek :)
a dziś dzwoniłam do okulisty bo myślałam że mi skierowanie będzie potrzebne a tu się okazało że niepotrzebne ale i tak tam gdzie chciałam nie pójdziemy bo zapisy na koneic marca przeszłego roku dopiero więc szukamy jakiegoś dobrego prywatnego w Warszawie, może ma ktoś coś sprawdzonego
pozdrawiamy wszystkie mamuśki i marciątka

Patris - świetne wieści:-D akurat zacznie brykać gdy pogoda spacerom sprzyja:-)

Katka
- co racja to racja:-) ja czasem (a nawet i częściej ) nie wiem w którym tygodniu ciąży jestem tak szybko mi czas leci:-)

Madiu my wszystkie szczepienia miałysmy bezobjawowe a to ostatnie to na drugi dzien przez dobe 38,3st i olbrzymi obrzek i zaczerwienienie:/ale na szczescie przeszło,nawet dłuzej spała przez goraczke;)

i u nas pogoda lepsza tzn ciut chłodniej i od razu przyjemniej,dzis kilka razy deszcz padał ale tylko przez pare minut ,mimo to i tak zdarzyłysmy zmoknac;)za to ja od poniedziałku mam urlop a od soboty mega przeziebienie wiec jest czadowo:/jedno dobre ze Gosia ma ostatnio troche lepsze nocki:)no i zaliczyła pierwsza ''krwawa glebe'' tj zderzyła sie z chodnikiem,bilans - obdrapane czoło,nos i nad warga pod noskiem

Cześć dziewczęta,
rzeczywiście-jak jest pogoda to nawet pisać się nie chce przez te upały:-)
Jasiek była na kilka dni w górach z moją mamą i siostrą. Wrócił szczęśliwy,opalony i pełen nowych pomysłów (nie zawsze bezpiecznych:-D:-D). Wczoraj z Anią byłam na szczepieniach ( 3 wkłucia). Strasznie było mi jej żal,ale pocieszam się,że w najbliższym czasie trochę odpoczniemy od tych szczepionek. Dziś była trochę marudna,ale dało się przeżyć. Gorzej,bo po szczepieniach miała małą biegunkę i natychmiast dostała mega odparzenia. Nawet nie chciała chodzić,a co dopiero siedzieć z powodu bólu. W końcu udało jej się zasnąć i mam nadzieję,że prześpi spokojnie całą noc.
EMek od przyszłego tygodnia ma urlop,więc wybierzemy się na kilka dni w góry. Oby tylko pogoda dopisała:-)

madiu Ania ma na rączce obrzęk poszczepienny;na szczęście nie gorączkuje; oby jutro było lepiej;-)
iza jak były te upały to z dziećmi wychodziłam albo rano (do 10.00) albo dopiero pod wieczór; i też mi się nic nie chciało:-D

Ostatnia edycja:
czesc ja lesczki ja mało piszę nie ze względów pogodowych bo u nas słonca to jak na lekarstwo ale z braku siły.....młodemu trójki w koncu idą i oszalec mozna ciągle płacze nie chce jesc prania mam codziennie pełno bo wszysto zaplute lub zarzygane i tylko odkładam na kupke do prasowania która zaraz osiągnie gigantyczną wielkośc:szok: do tego nieprzespane noce i masa obowiązków...

ze nawet nie mam czasu poczytać co u was....

Olcia -ale z Gośki sie kluska zrobiła hihi sliczna jest;-)

Patris- gratki dla syncia

Spring- na temat szczpien nic nie mówię bo po ostatnim prawie na zawał zeszłam jak mały mi sie cały siny i zimny zrobił na szczescie kolejne za 2 lata dopiero ufffffffffffff

Katjusza-bedzie dobrze przecież wiesz plus u ciebie taki ze nie będziesz długo rodzić tylko raz ciach ciach i synio na świecie;-)

idę ogarnąc troszkę w sklepie co sie obudzę...

reklama
Witajcie,

U nas ochlodzenie ale jest ok, czasami popada dlatego tez sprawilam Gabrysiowi pierwsze gumaczki zielone:-D

Pinka to sily Tobie zycze, a na urlop sie nie wybierasz zeby naladowac akumulatory?
Co za duzo to nie zdrowo, pamietaj:tak:

Spring u nas tez walczymy tzn dupka odparzona,ale nie po szczepionce tylko najprawdopodobniej po ogorkach zielonych. A u Was juz lepiej?Ja trzymam malego na lekkiej dietce, ale mimo wszystko nocka nieprzespana

A co do szczepien to my strasznie w tyle a teraz i tak troche nadgonilismy, zanim urodze to musze go zaszczepic na rozyczke i cos tam jeszcze,ale najpierw do alergologa i zapytac sie czy juz mozna:-(

Katjusza tego Ci troszke zazdroszcze ze juz wiesz jak bedziesz rodzic bo u mnie wielka niewiadoma. Ja mialam pierwsza cesarke,i niby teraz mam rodzic sn,tylko ze wtedy tez mialam taki plan:-DI najpierw sie wymeczylam a potem mnie pocieli, boje sie powtorki bo mnie to bardzo zmeczylo. Zapisalam sie na akupunkture do poloznej po 36-tygodniu, podobno ma pomoc przy szybszym rozwarciu i zmiekczyc szyjke, zobaczymy

Ola przeziebienie i urlop, szkoda ale moze szybko przejdzie,zdrowka:tak:

Pozdrawiamy

Do góry