Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale generalnie jest bardzo wesoło! :-)
Bo u nas to jak sinusoida - tulą się i miłość wyznawają, a minutę później krzyk i hałas
Ale jak inne dzieci są w pobliżu, i w czasie zabawy, ktoś chce którejś krzywdę zrobić, albo zabawkę Jaśkowi zabrać, to widać że są za sobą, bronią od razu swoich interesów
ojej, ale Was wzięło, strasznie się cieszę i bardzo Wam wszystkim gratuluję! No i trochę zazdroszczę, bo sama miałam chrapkę na trzecie dzieciątko ale z powodów finansowych musimy te plany odłożyć do nowego roku, niestety.
Natala też dostała się do żłobka, bardzo szybko się zaklimatyzowała, panie mówią że radzi sobie świetnie i od razu wiadomo, że dziecko po żłobku. Codziennie żegna mnie wołając na pół przedszkola: "mamo ja nie będę płakać!" :-) odpieluchowana jest już od stycznia (za wyj. nocy) ale i jej od czasu do czasu zdarzy się "zapomnieć":-)
Wiki to kawał chłopa, chodzi do żłobka jest niesamowicie wesołym chłopcem i od 3 tygodni sam chodzi. Tylko trochę gryzie ;-)
Ogólnie Wiki i Natalka bardzo są za sobą i się uwielbiają choć w rzeczywistości na codzień oczywiście się gryzą, szturchają i wyrywają sobie zabawkiAle generalnie jest bardzo wesoło! :-)