reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hehe a co tam raz na jakis czas mozna poszalec z jedzeniem.... Scarletka spadaj już z pomysłami na jedzenie !!!! wrrrrrrr hehehe :P

A tak apropoooo to ja tez mam 9 ty tydzien i 4 dniii odgapiaczko TY :P:P:P :)))))))

Wybieram się do Chorwacji- trochę w ciemno:)
Macie może jakieś namiary na fajne apartamenty?
Bo ja cały czas szukam a sa takie ceny ze sie mozna za głowe złapac. W Polskim biurze turystycznym zaśpiewali sobie na termin 21-28.08 po 600zł na głowe a bezposrednio u włascicieli zapłacisz nawet 300 za głowe i to 50m od plazy:)

Bo ja cały czas szukam a sa takie ceny ze sie mozna za głowe złapac. W Polskim biurze turystycznym zaśpiewali sobie na termin 21-28.08 po 600zł na głowe a bezposrednio u włascicieli zapłacisz nawet 300 za głowe i to 50m od plazy:)

Hej mam namiary... u miejscowości ZAOSTROG ... płaciłam jakos 15 euro zza osobe ... to jest apartament jakies 100 metrów od plaży... to jest ok.35 km za MAKARSKĄ ....

moi wszyscy znajomi co byli w chorwacji jechali na "przypał" i na miejscu szukali noclegów ... wszystkim bez wyjątku udawało się coś znaleźć - coś fajnego i niedrogiego :-)

a co do jedzenia - zjadłam właśnie 20dag sałatki warzywnej, pół grahamki z serem i szynką + pomidor ...a czuje się jakbym wsunęła 1kg kopytek z obfitą zasmażką...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry