reklama

Marcóweczki 2011

Ja zapisalam sie do lekarza przed ciaza z tego powodu, a pozniej okazalo sie, ze jestem w ciazy.
Spacerowalam sobie z Olem i zobaczylam, ze ktos patrzy sie na moj biust... sprawdzilam, a tam normalnie wielka mokra plama.
Tak wiec u mnie to byl pierwszy objaw ciazy.

Maya, a to twoja pierwsza ciaza czy kolejna? Bo w kolejnych tak sie czesto zdarza.

Clifford, u mnie brak sniadania skonczyl sie ostatnio omdleniem (w supermarkecie, gdzie moja tesciowa jest managerem- no swietnie :-/ )

Jakis pomysl na obiad ktos ma? Co dzis robicie?

Żeby mi się chcialo tak jak mi sie nie chce....

reklama
Harsharani, to moja pierwsza ciaza...

Ojej, Scarletko po 25-tym tygodniu...? No to ladne mam wyprzedzenie :-( A bol tez odczuwam, ale najczesciej jest do zniesienia. Czasami tylko wieczorem sie nasila i wtedy robie sobie zimne oklady z twarogu :-)

cliford - grrrrrrrrrrrr:-D

scarletka
- mnie tak bolą że masakra ... jak jestem bez stanika (w sensie w nocy) i przewracam się z boku na bok albo idę do wc to mam wrażenie jakby mi rozrywało moje piersi! a że mam sporawe to boję się czy się nie oderwą :-D

maya - ja gdzieś wyczytałam że siara to i już w 10tyg może się pojawić... a o zimnych okładach z twarogu to nie słyszałam jeszcze...:-D

to ja jestem jakas lewa mnie nic nie boli piersi to juz w ogole nie mam mdlosci ani niczego takiego gdyby nie to ze widzialam swoja kruszynke na usg to bym dalej sadzila ze urodzilam sobie ta ciaze :|

Hej dziewczyny :-)
Widzę że u was bez zmian :-) z czego się bardzo cieszę u mnie tak samo,szara rzeczywistość :-)
Świetna pogoda u mnie,kolejny dzień z rzędu a ja nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzić,mój nawet próbował mnie wczoraj wyciągnąć na spacer i się mu nie udało więc poszedł sam z bratem,boję się że jakaś depresja mnie dopada,albo porządny leń :tak: dobra dziewczyny czas jakieś śniadanie zjeść :-)

reklama
Wrzuciłam na wątek z brzuszkami zdjęcie mojego małego wzdęcia:-D no i gdzie te 4kg się rozeszły to nie wiem, ale bez paniki :-ppo 1.5 miesiąca przybyło te 4kg i na razie waga stoi kolejne 1.5 miesiąca. 1.5kg przed planowanym okresem (u mnie to norma, jak nabieram wody), potem znów 1,5, a potem 1kg. Wiem, że w 2 trymestrze powinno wskakiwać 0.5kg na tydzień.

A 12kg to faktycznie bardzo dużo. To ile ci przybyło Marta1981 przez całą ciążę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry