Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam nadzieję, że potem mi przejdzie, bo jakoś się trzeba przywrócić do poprzedniego stanu ;-)Scarletka, ja mam wrażenie, że w ciąży wszystko smakuje 2 razy lepiejmam nadzieję, że potem mi przejdzie, bo jakoś się trzeba przywrócić do poprzedniego stanu ;-)
Malinko, my z M. jesteśmy w zasadzie zdecydowani. Zdecydowaliśmy wstępnie, że na początek pobierzemy i opłacimy przechowywanie przez rok (to wyjdzie około 2 000 zł), a po chrzcinach - w ramach zebranych pieniędzy opłacimy przechowywanie na kolejne 18 lat. Zrobimy prezent dziecku i będziemy trzymać kciuki, żeby nigdy nie musiało z niego korzystać.
Scarletka, ja podchodzę do tego jak do polisy na zdrowie, czy życie. Dobrze mieć, a jeszcze lepiej nigdy nie musieć korzystać.jeżeli chodzi o krew pępowinową, to nie zamierzamy z tego korzystać. chodziliśmy przy pierwszym synku do szkoły rodzenia gdzie wiele się na ten temat mówiło i to wcale nie w samych superlatywach, wręcz, że rzadko się zdarza z tego korzystać. dlatego i tym razem się nie zdecydujemy