Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Chyba odzywa się we mnie suka alfa (skoro są samce alfa, a po angielsku "alpha-dogs", to i suki też mogą być) - nie potrafię znieść innej samicy na swoim terytorium. Mama strasznie dużo mi pomogła, kocham ją bardzo, ale już nie wytrzymuję
!!!!. Za dużo mam swoich przyzwyczajeń, zbyt długo nie mieszkałam z nią (ja od rodziców wyfrunęłam, jak miałam niecałe 16 lat, to już ponad 12 lat temu!), za mocno chwilami się czuję traktowana jak dziecko. M. się śmieje, że mam syndrom dyrektorski i szlag mnie trafia, kiedy ktoś mi sugeruje, jak coś powinnam robić. Może i mam, ale mam ochotę jej powiedzieć, żeby już pojechała do domu!!! I tak przedłużyła pobyt, bo miała być do wczoraj, a dzisiaj radośnie oznajmiła, że zostaje do niedzieli, bo jeszcze sporo chciałaby zrobić. Myślałam, że się popłaczę - mam skopany weekend.
;-)

i jak nic rzucę się na mężulka...i mam nadzieję ,ze będzie BOSKO i nic się nie stanie złego ;-)
One już takie są...kiedyś własne dziecko powie tak o Tobie

:-)Buziaki kochane i kolorowych ;-)No tak pozytywny!!! Mam nadzieje że jak się uczepiło to się będzie trzymać!!!
.