Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak się domyślałam ;-) Ja wiem, ile my w pół dnia literek potrafimy naprodukować, a kilka dni to już w ogóle masakra.poziomki-gratulacje!!!
Bosonóżka-dziękuję za info, bo nadrobić tygodnia pisaniny marcówek nie dam rady![]()
bosonóżka my też się zachowywaliśmy tak jak wy, chcieliśmy się na zapas nacieszyć sobą. czasem człowiek z łóżka nie wychodził, ale to co było po narodzinach synka jest jeszcze lepsze i na prawdę w sferze damsko męskiej nie ma tak źle jak się wydajedocenia się wtedy każdą wolną chwilkę i z niej korzysta. A tak na marginesie, to nie czekałabym te 20 lat, bo lepszy wiecznie śpiący niemowlak od wiecznie ciekawskiego 3 latka
![]()

hehe, a Wasz Piotruś już zaspokoił ciekawość co mamusia z tatusiem robią w łóżku?![]()
hehe... bo ja nie wiem czy u mnie te parę dni coś zmieni... bo się coraz gorzej czuję ...
nie musicie komentować
ale kurna przewidujący to oni nie są...ciekawa jestem jak zmieszczą wózek...
Wracam, a tu co? Rzep się biedaczce w bródkę wczepił. Chyba z 10 min go wyciągałam, włos po włosku.

) bo synus dal mi znow pospac