Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wymiekam z Wami - nie dosc ze mam galopujaca skleroze teraz to jeszcze głowaból wiec czytam Was i nic nie ogarniamDDDDD
A my dzisiaj nowe ze wspolnego grona jestesmy))))))))))) dlatego wszystkie na raz
dajcie nam chwile to sie rozkręcimy
![]()
Tulip Ty sie nic nie krempuj:-),nie wszyscy musza wszystko wiedziec,ja dosc czesto miałam problemy z pecherzem to wiedziałam ale ze jestem leń;-) to raczej przed sie niepodmywałam i jakos zawsze dobrze badania wychodza.A wyobraz sobie ze kiedys musiałam pobrac mocz do badania mojego psa,to dopiero był wyczyno rany,kilku godzin na porzadki przeznaczyc nie mozna- z wami trzeba byc na bierzaco.
Rozmyslalam i czytalam o tych tygodniach i doszlam do wniosku , ze jak ktos zapyta w ktorym jestem to powiem dokladna date z suwaczka ( np 10 tydzien i 3 dni) chce liczyc skonczone tygodnie a nie zaczete. W koncu pierwszy roczek sie sietuje po 12 miesiacach zycia, a wczesniej operuje sie jedynie miesiacami.
Ja swojego partnera zabralam na pierwsze USG ktore bylo dowcipnie- i nie zaluje. Mam wrazenie ze dopiero wtedy uwierzyl , ze w brzusiu mi cos rosnie- choc byla to tylko 5 mm plamka z pikajacym serduszkiem. Na kolejne niestety sie nie zalapie- i strasznie mi przykro- bo juz powinno byc widac czlowieczka.
Witam nowe mamuski- niespodziewalam sie takiego wysypu
Dziewczyny- odnosnie badan- to moze tak glupio pisac- ale dopiero w ciazy sie dowiedzialam jak powinno sie oddawac mocz do badania- zeby zadne syfki w nim niepowychodzily. Przed siusianiem nalezy sie podmyc woda( bez mydelka) potem zebrac srodkowy strumien ( przyznam ze nigdy wczesniej sie nie mylam przed- mimo ze wiedzialam ze pierwszy strumien musi sobie zleciec nim pobiore ten do badania)
Wiem, ze z wami mozna konie krasc- to i pisanie o takich glupotach tez przejdzie
lece cos wykombinowac na obiad :/ nie mam weny

dzisiaj nie mialam nawet czasu zagladnac rano zagoniona jestem od samego rana a nawet mozna powiedziec ze od wczoraj no ale wszystko ma swoj cel i sens :-) od dzisiaj bede juz z wami czesciej w koncu ma komputer z czego sie bardzo ciesze
:-)
od 15 nie mam szans was nadrobić! co za masakra
hehehe

tak się nie da żyć, woda po kolana i ciągle pada.
przejście 100 m na parking graniczy z cudem