Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie wzięło na smuty. powodu nie mam, a siedzę i beczę![]()
Futrzaczku, mój się tak non-stop broni! Ale dodatkowo te objawy obejmują też mojego M., znaczy się ja mam objawy, a on zaczyna sprzątać ;-)wiecie...ja to myślę że może te moje bóle + mdłości to od moich planów... bo ja nie lubię sprzątać...a wychodziłam z pracy z myślą że ładnie posprzątam w domku... więc organizm zaczął się bronić i kazał leżeć a nie biegać po domku ze szmatą ;-D
To ja się pytałam :-) W takim razie Ty mieszkasz prawie tam, gdzie ja pracuję - bo ja bliziutko PKP Rakowiec :-)A przypomniało mi się że któraś pytała skąd konkretnie jestem, więc mieszkam na Włochach przy PKP![]()
Witajcie mamusie
A ja sobie siedzę w pracy i czytam Was już chyba dwie godzinytyle piszecie, że szok. Ja chyba jestem jakaś opóźniona bo nienadąrzam za Wami. Chociaż jakoś udało mi się nadrobić zaległości od wczorajszego popołudnia
Ja ogólnie borykam się z takim problemem. Wprawdzie pisałam o nim w temacie na temat macierzyńskiego, ale tam jest mało osób przebywających i nikt mi nie odpowiedział za bardzo, więc może któraś z Was będzie się orientowała w temacie
a mianowicie chodzi o to, że:
Od 1 października ubiegłego roku do 30 września tego roku jestem na stażu z Urzędu Pracy. Do tej pory była mowa, że po zakończonym stażu zostanę zatrudniona na umowę o pracę, jednak teraz okazuje się, że firma "nie ma kasy". Po zakończonym stażu będę na początku 5-tego meisiąca ciąży. W związku z tym mam pytanie, czy jesli wtedy zostanę zatrudniona na umowę o pracę w innej firmie,to czy będzie mi przysługiwało macierzyńskie ? Dodam, ze przez rok stażu miałam odprowadzane składki zdrowotne (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie).
Może któraś z Was będzie umiała coś doradzić![]()