• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Składam wniosek o przyznanie Clifford nagrody za najdłuższy post. Myślę, że odpowiednią nagrodą będzie rolka papieru toaletowego. Ekstra długiego!

Ewi i bosonóżka...a ja jak mam wadę - 2,25 to też mam się tym martwić w związku z porodem??? E no co Wy...??? :baffled::szok:
Cliffordzik, absolutnie masz się nie martwić! Ale przebadać oczka około 8 miesiąca - jak najbardziej powinnaś.
U mnie to nawet nie chodzi o wadę wzroku w dioptriach, bo mam niewielką, ale o lekkie kłopoty z siatkówką, podwyższone ciśnienie i szeroką historię jaskry w rodzinie. Ja muszę troszkę bardziej uważać na oczy i tyle. Wolę dmuchać na zimne, niż potem żałować.

reklama
no, nie zawiodłam się na Clifordzie! :-D

Ja dziewczyny wszamałam dwa mega naleśniki z serem polane waniliowym jogurtem i nie zdziwiłabym się, jakbyśmy i ja i maleństwo usnęli z tego obżarstwa na badaniu ;-)

Teraz się idę elegancko wykąpać, strzelę sobie fryz godny spotkania z maleństwem i zobaczę co się na mnie jeszcze wciśnie iiiiiiii............ do ginka w prawo marsz!

Ależ ja mam stracha, aż mnie ciary obeszły... :unsure::unsure::unsure:

Składam wniosek o przyznanie Clifford nagrody za najdłuższy post. Myślę, że odpowiednią nagrodą będzie rolka papieru toaletowego. Ekstra długiego!

prezent bardzo praktyczny:-p, tylko z tego co wiem, ona nie ma problemów ze sraczką:-D, ale trudno, jak się nie ucieszy, to ja prezenta przejmuję,:-) mnie i konci się na pewno przyda, na te nasze posiadówki:laugh2::baffled:

No Clifordzik to ma gest z tymi postami:-)
Ja własnie wszamałam z piec placuszkow z jabłkami (ale nadal jestem głodna:zawstydzona/y:) i ide troszku polezec bo za dwie godzinki czeka mnie mała ''fucha'' w domciu.:happy2:
Katjusza ja to dzis zrezygnowałam z wizyty u dentysty bo nie mam co na siebie włozyc:szok:,po domu chodze w dresach ale na ulice to w tym czyms nie wyjde:no:

znowu mnie nie było 2 dni bo odłaczyli mi neta mam dosyc tej zasranej firmy najgorsze jest to że nie moge zrezygnowa bo to 1 firma która dostarcza na moja ulice internet brrr
zaraz opisze moja wizyte u gina tam gdzie trzeba:happy2:
co do stażu to nie tylko milenka ma problem z tym dziadostwem ja tez byłam na stazu i mimo że byłam na L4 to mi go zakonczyli dostałam pismo że zabieraja mi ta kase i dupa najgorsze jest to że oni tak mogą o zgrozo ile ja nerwów na ten zasrany urzad straciłam to mi sie w głowie nie miesci gdybym wiedziała że te staże to taki syf w życiu bym sie nie zgodziła:wściekła/y: uff uciekam poczytac co u was:happy:

katjusza i naleśniki, niech mnie coś kopnie! właśnie sobie je na dzisiaj zaplanowałam, ale w końcu nie chciało mi się wstać żeby sobie zrobić:zawstydzona/y: no nic, jadę zaraz po Piotrulę, a potem na chwilkę do teściowej , na pewno będzie miała coś na ząb, co mi podpasuje:rofl2:

He he nie mogę się powstrzymać i nie odpisać:-D:-D:-D

Bosonóżka...cóż za nagroda - normalnie jestem pod wrażeniem Twojego gestu :-) ale ponieważ jestem przemiłą koleżanką to tę piękną nagrodę odstąpię biednej Scarletce i Konci... co by im przyjemniej u babci klozetowej było :-):-D

Zaś co do oczek to w takim razie jestem spokojniejsza i w 8mym msc się przebadam tak jak mówisz ;-)
Katjuszka...powiedz jakżebym śmiała Cię zawieść w tym jakże ważnym dla Ciebie i tym samym dla Nas dniu!!!! :-D:-D nie mogłam i musiałam stanąć na wysokości zadania :-)
A teraz rób się na bóstwo i smaruj do tego ginka po dobre informacje!!!!;-)

Oleczko...dla Was wszystko !!:-D tylko mam nadzieję ,że te promienie komputerowe nie zranią mojego maleństwa ....
Pięć...tak małoooooo?? eeee....to coś nie podobne do kobiety w ciąży...idź ..usiądź przy stole i zjedz porządnie kobieto bo inaczej napiszę wniosek o odebranie Ci praw rodzicielskich bo od początku dzieciaczka głodzisz!!!:-):-D

Scarletka..miłej uczty u mamci :-)

I ja uciekam póki co ale....wieczorem Was tu nawiedzę :szok:!!! buhahahaha:-D:-)

papciarkowa jak kasę mogli Ci zabrać ?? Ja rozumiem, ze na stazu niestety tak jest, że nawet jak jestes na zwolnieniu, a staz masz do jakiejs tam daty, to tak jak konczy się staż to niestety zwolninienie się przerywa i koniec, ale żeby kasę zabrali hm... nie wiem o co chodzi :P albo jestem mało kumata.

milenka
ja staż miałabym do 22 wrzesnia od 18 czerwca byłam na chorobowym a że moja pracodawczyni od stażu była za leniwa do pracy to po moim odejsciu na l4 zawiesiła działanośc i zamkła sklep w urzedzie zgłosiła że od 25 lipca zawiesza dzialalnosc i dostałam pismo z urzedu że w zwiazku z tym ze ona zawiesiła działalnośc skracaja mi staz do dn25 lipiec i zabieraja prawo do stypendium za staż mimo że jestem na l4 dużo wczesniej niz ona zamkła sklep. chore nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry