futrzakowa
yea! to ja!
coś bb szaleje:-) bo limit nie został wyczerpany:-) teraz jest np problem z wątkiem ad ciążowych brzucholków...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To samo polecała mi koleżanka z pracy - trzeba będzie się w takim razie zaopatrzyc, skoro to tak pomaga. Ciekawa jestem czy na katar sienny tez cos zdziała :-)katjusza77 ostatnio walczyłam z katarem mojej córeczki, kupiłam w końcu areozol do nosa Euphorbium ok. 25 zł, jest to lek homeopatyczny, po 3 dniach stosowania katar poszedł precz,( a miała go już od 10 dni ) więc i może Tobie pomoże, nie umiem teraz znaleźć ulotki, ale jeśli można stosować u niemowląt to chyba u ciężarnych też, jak by co to dopytaj w aptece, no i dużo zdrówka:-)

. Na 8 musiałam jechać do pewnego Pana inż.w sprawie tych moich wodociągów i jeździłam przez godz. z urzędu do urzędu
. Do tego u mnie wieje i satelitę mi przerywa- mogę oglądać tylko TVP1 i TVP2
. Ale to nic- musieliśmy szybko przeprowadzić ostatnio do nas nasze psiaki (mieszkały jeszcze u mamy przez pare miesięcy) do nowo zrobionego i nie dokończonego kojca. To te "torby"moje włochate juz dzisiaj dwa razy uciekły!!
i po wsi goniły. Okazało sie że Husky sobie wyrwał kawałek siatki ze ściany garaży i zrobiła sie dziura!!! Teraz siedzą obie na tyłkach a siwa do tego kuleje, trzeba było łatać dziurę na tym deszczu. Dobrze że pomogła mi mama!;-) W takiej sytuacji jak na godz.dopiero południowa czuje się jakby był wieczór...ogarnął mnie mega leń i zmęczenie!!!!!!!

zdrowiej szybko:-)