reklama

Marcóweczki 2011

reklama
katjusza77 ostatnio walczyłam z katarem mojej córeczki, kupiłam w końcu areozol do nosa Euphorbium ok. 25 zł, jest to lek homeopatyczny, po 3 dniach stosowania katar poszedł precz,( a miała go już od 10 dni ) więc i może Tobie pomoże, nie umiem teraz znaleźć ulotki, ale jeśli można stosować u niemowląt to chyba u ciężarnych też, jak by co to dopytaj w aptece, no i dużo zdrówka:-)
To samo polecała mi koleżanka z pracy - trzeba będzie się w takim razie zaopatrzyc, skoro to tak pomaga. Ciekawa jestem czy na katar sienny tez cos zdziała :-)

Witajcie- czyżby się nam wkradł tu jakiś chochlik??????????:szok::szok:
U nas tez strasznie buro i ponuro.... Spałam tej nocy 5 godz.- dla mnie to strasznie mało:tak:. Na 8 musiałam jechać do pewnego Pana inż.w sprawie tych moich wodociągów i jeździłam przez godz. z urzędu do urzędu:wściekła/y:. Do tego u mnie wieje i satelitę mi przerywa- mogę oglądać tylko TVP1 i TVP2:wściekła/y:. Ale to nic- musieliśmy szybko przeprowadzić ostatnio do nas nasze psiaki (mieszkały jeszcze u mamy przez pare miesięcy) do nowo zrobionego i nie dokończonego kojca. To te "torby"moje włochate juz dzisiaj dwa razy uciekły!!:wściekła/y::wściekła/y: i po wsi goniły. Okazało sie że Husky sobie wyrwał kawałek siatki ze ściany garaży i zrobiła sie dziura!!! Teraz siedzą obie na tyłkach a siwa do tego kuleje, trzeba było łatać dziurę na tym deszczu. Dobrze że pomogła mi mama!;-) W takiej sytuacji jak na godz.dopiero południowa czuje się jakby był wieczór...ogarnął mnie mega leń i zmęczenie!!!!!!!:tak::tak:

forum zwariowało:(:( napisałam posta, nie widziałam go, potem się pojawił. Widziałam tylko odpowiedź Cornelki z wczoraj, a tu sie okazuje, że do nadrobienia mam kilak stron z dzisiaj.. masakra jakaś

Pinka25 współczuje tych "atrakcyjnych" nocek
koncia powodzenia na wizytach, dla Twojego M. również! u mnie też tak ciemno:-(
lokata udane zakupy potrafią poprawić humor, no nie?:-)
DorisB pochwal się wózeczkiem...:tak: zdrowiej szybko:-)
Maruda1 nie przejmuj się uwagami dotyczącymi imion dla Waszego dzieciątka, Wasze dziecko i Wasz wybór, ja zawsze mogę wysłuchać propozycji rodziny czy znajomych, ale jak coś mi się nie podoba od razu mówię, że takie imię mi się nie podoba i już!
86ruda piękny sen - zobaczyć swoje dziedziątko:-) ja pamiętam jak próbowałam sobie wyobrażać jak będzie wyglądać Hanusia, czym bliżej było porodu tym częściej miałam sny:tak:
tulip wracaj do zdrowia!

reklama
Melduję się tylko, bo wreszcie udało mi się dostać na forum. Miałam jakiś kłopot, bo od rana nie mogłam się zalogować ani wejść na forum, wyskakiwał jakiś błąd.
Od czwartku mnie w zasadzie nie było, bo wojażowałam na Mazurach i teraz mam milion stron do nadrobienia. Spróbuję, ale nie gwarantuję. Roboty mam huk, a jutro znowu lecę do Włoch do końca tygodnia i nie wiadomo, jak tam będzie z netem. Włosi sknery straszne i nawet w świetnych hotelach każą sobie zazwyczaj płacić po 5-7 euro za godzinę dostępu wi-fi do netu. Zdzierstwo!
Idę czytać!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry