reklama

Marcóweczki 2011

Dobrej nocki Milutek
Bosonozka i Ewi nic sie nie martwcie,ja tez dopiero co cos poczułam a ze czest mam problemy jelitowe to tez niebyłam pewna co to.Upewniłam sie dopiero jak zauwazyłam ze to zawsze w tej samej pozycji i w tym samym miejscu.
Lokata i Pabela taki maz to skarb.

reklama
puk puk:D jak się miewają najkochańsze na świecie marcjanki przysłaniające swoją "tuszą" wszelakie widoki? :-D

ale żadnych ruchów to ja nie czuje i tak! zazdroszczę wam:-) że wy już macie te bąbelki w brzuszku:-D

Milutku - dobranoc! kolorowych snów.

A mnie się ostatnio śniło że umówiłam się z ginkiem w szpitalu by zwiedzić oddział...no i poszłam tam i widzę go na korytarzu a on mówi że nie możliwe że jesteśmy umówieni bo ja Pani nie znam. I powiedział do widzenia. w sumie sen nie jakis koszmarny ale nie było mi wesoło jak się obudziłam:-)

dziewczyny pracujące - czy u was do pracy też chodzą przeziębieni/zakatarzeni ludzie?! no dziś to się wkurzyłam jak mi smarkała babka 20 cm ode mnie ...mówię do niej : nie będzie miała Pani wyrzutów summienia jak się zarażę? ona: w niedzielę i sobotę było gorzej ze mną, teraz juz jest dobrze. Też mi odpowiedź :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja znowu na chwilkę:sorry2: bo padam - spotkanie REWELACYJNE:tak:, porady ekspertów, mini sesja do MTJ, a prezenty:szok::szok::-p:cool2:.
Zmykam spać i dalej się kurować - bo z gardła mi na nos przeszło:wściekła/y: i baaaardzo pociągająca jestem:-(:-(. Mam nadzieję, że wybaczycie to że trochę po macoszemu Was traktuję ale od środy to się zmieni;-):tak:. Jutro mam mieć jeszcze telefon z MTJ odnośnie dokończenia wywiadu:tak::-), a i będziemy z Lubelską Grupą w grudniowym numerze:tak::szok::szok::szok::-p:cool2:.

Ewi, pisałam dołącz do Lubelskiej Grupy na Aktywnych Mamach:sorry2:? Co jakiś czas organizujemy spotkania Lubelanek a to dzisiejsze było w ramach konkursu w którym bierzemy udział:tak::-)( link w moim podpisie). a wszystko na mojej biednej głowie bo jako założycielka grupy musiałam dopilnować wszystkiego - żeby salę zaklepać, na dogodny dla większości termin, konsultować to z J&J, itp., itd.:tak::-)

futrzak te twoje sny:) hahahaha no moje nie lepsze. mnie się ostatnio śniło, że moja mama ( z którą nie utrzymuję kontaktów) spotkała się z moją teściową coś tam omawiać, a ja wokół nich krążyłam. Pamiętam, że we śnie strasznie, to przeżywałam. do dzisiaj pamiętam tą nutkę podenerwowania:) heheheheeh
marta ty nasza pociągająca laseczko, kuruj się. czasem lepiej być mniej pociągającą;)
Bosa kop w 4 litery kochana moim kaloszem;) albo najlepiej zaprzęż do roboty faceta, a ty się rozłóż i dyryguj;)

dzisiaj zadzwoniła do mnie babcia i błagając spytała, czy może się już zacząć chwalić, bo ją tak skręca. Strasznie mnie to rozśmieszyło, bo wyobraziłam sobie jak przebiera nóżkami i wypaliłam, że może nawet proboszczowi się pochwalić. takie pierdoły, a jak poprawiają humor:)

a co do ruchów dzidzi, to nie martwcie się kochane, na każdą przyjdzie pora. Mamuśki po raz kolejny odczuwają je znacznie wcześniej i ja też to potwierdzam, ale z pierwszym dzieckiem kopniaki poczułam naprawdę późno. Niczym się nie martwcie. nie ma się co nakręcać. jeszcze tego bombardowania będziemy miały dość

Ostatnia edycja:
Sarletka - no twoja babcia to przeslodka:-D zapytala czy już może wszystkim się chwalić:-) zapewne nie tylko proboszcz ale i wszystkie panie ekspedientki w sklepach już będą wiedzieć :-D

o do ruchów to ja się nie stresuję że jeszcze nic nie czuję...ale już marzę o momencie kiedy mój R. będzie mógł poczuć:-)

reklama
Sarletka - no twoja babcia to przeslodka:-D zapytala czy już może wszystkim się chwalić:-) zapewne nie tylko proboszcz ale i wszystkie panie ekspedientki w sklepach już będą wiedzieć :-D

o do ruchów to ja się nie stresuję że jeszcze nic nie czuję...ale już marzę o momencie kiedy mój R. będzie mógł poczuć:-)

wtedy, to już to dla ciebie nie będzie takie przyjemne:-D

coś mnie zebrało na małe co nie co:) kisiel poziomkowy, ale smakowite

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry