Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak Milutku tez tak mysle
Buziaczku dlatego Was pytam czy któraś z Was czuje, bo moze to ruchy hehe, ale raczej regularne uderzenia jak serduszko...
mój mąż ma ich już dość, tak jak innych kwasot, a ja z miłą chęcią wszamałabym niemały talerzyk;-) w ramach kompromisu dziś na obiad spagetti
,
nio super ulga tez ja poczulam jak poczulam szymonka

To już wiem co jutro na obiad bo za mną od kilku dni chodzą, właśnie pochłonęłam talerz kopytek z masełkiem roztopionym i bułeczką tartą. A i pospałam ponad 2 godzinkiprzepraszam, moge sie wtracic? cos w tych zachciankach jest bo ja mam straaaaaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzna ochote na lazanki z kapusta i grzybami oj ale tyle z tym robotydobrze ze mam meza kucharza to go zagonie
![]()

ale M mnie telefonem obudził, młody jeszcze śpi

.Witamy, rozejrzyj się po wątkach i podaj dane do listy MarcjaneczekWitam chciałabym zgłosić się do grona Marcowek 2011 termin mam na 31 marca![]()
:-).Ja to łożysko czuję jak pulsuje, z resztą wiem w którym miejscu jest bo na ostatnim USG gin podłączył Dopplera a następne już JUTROOna, mój gin zarzeka się na wszelkie świętości, a znajomi lekarze potwierdzają - nie ma szans na czucie serca dzidziola. To co możemy brać za bicie serca to najczęściej:
- możemy też czuć pulsowanie łożyska.

:-)
.