Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O matko! Łazanki!!! Czemu mi to robicie, niedobre Wy?! Teraz będę miała ochotę na łazanki, a nigdy nawet nie robiłam i nie wiem, jak się robi. Idę buszować po internecie! Jak się chce, to się zrobi!
Bosa, kup paczkę makaronu łazanki z Lubelli i kapuchę kiszoną spłucz pod wodą, obgotuj chwilę, odcedź, podsmaż na patelni z odrobiną oleju, możesz też wcześniej podsmażyć pieczarki z cebulką i gotowe.:-)
Dochodzę do siebie po wczorajszej niespodziance Szczegóły wizyty na wątku wizytowym
Nasza córeczka chyba raczej będzie synkiem Musimy czekać na następną wizytę....
A ja muszę zrobić przegląd w ciuszkach i zobaczę co mi zostanie hahahahaha
Mam wolne aż do 17ego listopada.. a teraz musze Was nadrobić )
Martusiaaa czekamy na wiesci ))) nio wiec chyba jedno głosnie doszłysmy ze to pulsowanie łozyska a nie serduszko Bosonózka co kilkadziesiąt ciężarnych to nie jedna Kazda sie na czyms bardziej zna
Malinkaa juz lece czytac wątek USG
A łazanek , pierogów i gołąbkówwwww udaje ze nie widze na tym forum kusicielki
Ale jestem szczesliwa i taka.... spokojna. Dziwnie sie czuje
wszystko jest w porzadku, ale za 2 tyg mam nastepne usg, bo maly nie dal zmierzyc kregoslupa i nerek. Ale sisiora pokazal 100% chlopak
Wlasnie zjadla sledzia i zagryzam lodem truskawkowym w bialej czekoladzie z chrupkami z Lidla pyszota!
Teraz zwracam sie do mojego dziecka per synku