Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

do środy niedaleko;-)
jutro wielki dzień, USG o 15, wtedy poznam więcej szczegółów
A wy myślałyście, że dziś mam USG? Nie, nie. Przekładałam wizytę u ginki ze względu na uczelnię ;-)

Scarletka współczuje nocki, jak tam Piotruś się czuje?
Musi ci byc bardzo przykro, ale jestem pewna, ze po narodzinach dziewczynek wszystko sie zmieniA tak wogóle to mam moje drogie doła. Wczorajsza wizyta u teściów po raz kolejny mnie przybiła:-(. Pokazali mi wczoraj jaki to rewelacyjny jest ich nowy odkurzacz za 6200zł. Potem przy kawie słuchałam że ksiadz ich namawia na wycieczke do Ziemi Świętej w listopadzie- 3900zł/os., a oni jak mu to tłumaczyli ze remont w domu zrobili i auto zmienili i pieniędzy nie maja. Na to on im zaproponował wycieczkę na marzec do Litwy- zwiedzanie jakiś 48 miejsc. Teściowie dalej niby nie ugięci wiec ksiądz im mówi ze do Fatimy w czerwcu to już muszą jechać na pewno za 3500zł./os.
Na te wszystkie kwoty jakie tam usłyszałam zwiędły mi uszy i złapałam doła który trzyma mnie do teraz- bo jak już Wam kiedyś pisałam- tesciowie zachowują się jakbyśmy wogole nie czekali na dzieci w dodatku bliźniaki. Dla nas jest to bardzo przykre:-(. Siostry męża dalej na nich żerują (18,24 i 34 lata mają), a my zawsze radziliśmy sobie sami..bo mój mąż to ich jedyny syn...i jak im tu powiedzieć ze żyję ostatnio z kartka w reku a tu jeszcze największe rzeczy dla dzieci do kupienia a kasy brakaż się mi wyć chce!!!!.. jeszcze wczoraj usłyszałam zdanie czy nie za wcześnie kupujemy rzeczy dla maluchów...brakło mi orientu bo sobie za pozno pomyślałam ze mogłam im odpyskować do rozumu ze nie stac nas naraz wszystko potem kupic!!