Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe slodkie :-) ale nawet na dostawczaka nie wygladasz ze swoja waga piorkowau mnie w rodzinie ciężarówką jest moja siostra bliźniaczka (była pierwsza), więc ja dla odmiany dostałam ksywkę dostawczak![]()

wspolczuje serdecznie...naprawde mi przykro,ze sie tak meczycie...ale czego sie nie zrobi dla takiej kruszynkiCześć dziewczyny
Ale naprodukowałyście , ja mam dziś koszmarny dzień , co prawda dużo lepiej jest już , ale czegoś takiego jak dziś rano mialam nigdy > Wymiotowałam ,wymiotowalam i tak bez końca ....a że nie miałam czym to żółcią poł dnia w łazience spedziłam , już m miał mnie wieźć do szpitala ale przeszło ,przespalam się i jest lepiej ,ale takich ,,porannych mdłości" wiecej nie chcę!!!!!
Mamy jechać na weekend na mazury ale teraz , nie wiem czy dam rade taka słaba jestem:-(

nie mam pojecia...a bierzesz luteine lub duphaston??czesc dziewczyn miala w ciazy po tym wysypki (dodam,ze w cyklu nie ciazowym stosujac dodatkowo progesteron nic sie u nich nie dzialo)Witam marcoweczki.
Czy ktoras z Was spotkała sie moze z nagła alergia w czasie ciazy?
hej Mysza :-) ja tez mam termin na 26 marcaWitajcie :-)
Chyba zacznę Was częściej czytać :-) Choć już mam jednego malucha :-) to się o drugiego postraliśmy
Termin mam na marzec :-) 26 :-)
Pozdrawiam

napewno musi byc ci przykro...ale pomysl,czy lepiej bys sie czula,jakby siostra przyjechala z laski i siedziala nafochowana? szkoda tylko,ze nie da sie jakos sciagnac mamy z maluchemHej dziewczyny- normalnie muszę się Wam pożalić. Jestem taka zła od rana że aż mi łzy mimowolnie lecą z tej złości. Na dzisiaj zaplanowaliśmy z mężem uroczysty obiad na tą naszą 5 rocznice- zaprosiliśmy najbliższa rodzinę. Ale jak zwykle coś komuś nie pasuję- mojej rodzinie

popieramDziewczyny, Was to nie można na dzień zostawić, bo jak się rozpiszecie, to nie ma szans - nie ogarnę wszystkiego!
A ja dzisiaj powinnam wreszcie znaleźć troszkę więcej czasu, żeby do Was zaglądać. Wczoraj większość dnia spędziliśmy poza domem. Po raz pierwszy w życiu byłam na meczu!!! Legia-Arsenal, otwarcie nowego stadionu. Było suuuuper!!! Małż ze mnie dumny, bo darłam się jak opętana, wstawałam, buczałam kiedy trzeba - generalnie dałam się ponieść atmosferze. W tv mecze są dla mnie nie do zniesienia, ale na żywo - będę chodzić! M. już nie może doczekać się maleństwa, kiedy będzie nas mógł na sektor rodzinny zabierać, hihi!
.
dziewczyny rozpisuja sie niemilosiernie
:-) chyba jednak bedzie bodziak z kolorami Legii,co?

super,ze sie tak dobrze bawilas :-)Poziomeczki,gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kochane pączuski ujrzałam cień cienia na teście
Przypomnijcie proszę jaki był ten ziołowy lek co poprawia śluzik???
ja raz tak mialam...:-( albo bylam bardzo krotko w ciazy,ciezko mi stwierdzic...mialam tak 2 cykle temu,tylko,ze te cienie nie ciemnialy z dnia na dzien,wiec u ciebie musi byc fasoleczka!!!!!!Jak test był świeży to widziałam coś na kształt kreseczki a po wyschnięciu była bardziej widoczna. Nie raz sprawdzałam z ciekawości i po wyschnięciu nigdy nie miałam nawet śladu kreseczki więc sie pocieszam.
A kwasik od m-ca łykam
Zapomniałam dodać że robiłam testa 2 dni wcześniej i było podobnie ale mniej widoczne
A jeszcze wcześniejszy nawet po wyschnięciu miał 1 kreske
I wiecie co krzyż mnie męczy;/
A miałyście tak że pomimo bardzo bladej kreseczki nie byłyście w ciąży????
tez bylam wczoraj na weselichu,ale ja przez moja kruszynke jestem taka senna,ze wyjechalismy z wesela jeszcze przed oczepinami,bo oczy mi sie juz zamykaly,a mialam prowadzic do domu (80km)Hej, daję znać ze żyję i dogorywam po weselu, na poprawiny już nie daliśmy rady pojechać
.
Przespałam się trochę i zaczęło mulić.
Jak nabiorę sił to na dłużej zasiądę bo Was - wróciliśmy o 5-ej.![]()

niektore historie sa naprawde niesamowite 

to w Szczecinie ten pokaz??a ja dziś spędziłam przyjemny dzien u rodziców. a już za pół godzinki jadę na festiwal fajerwerków. żałuję tylko, że obejrzę tylko jeden pokaz. po wczorajszym dniu wiem, że więcej nie dam rady, bo pomiędzy pokazami jest jeszcze koncert i cała impreza bardzo późno się kończy. a fajerwerki są robione rewelacyjnie, bo to konkurs międzynarodowy.
to superhej kochaniutkie! właśnie wróciliśmy z weekendu, pogoda dopisała, wypoczęliśmy, pogrillowaliśmy![]()
Przy okazji pochwaliliśmy się dzidzią, ale były owacje, mój ojciec oszalał ze szczęściaMówił, że już miał się nas pytać czy coś planujemy, bo pierwszy wnusio taki duży
![]()
buziaki słodziaki!