Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie oddam 

AAAAAAAA!!!
Jaka ja jestem wściekła! Mąż miał dzisiaj kończyć pracę w Warszawie i jutro zacząć w Lublinie a tu mu dzisiaj szef mówi że go nie puści bo jest mu potrzebny i że jednak nie zgadza się na ugodę stron i chce go w Warszawie do końca okresu wypowiedzenia czyli jeszcze dwa tygodnie a nowy pracodawca mówi że musi zacząć pracę do końca tygodnia! A najgorsze z tego wszystkiego że wyprowadził się dzisiaj rano z mieszkania i zdał klucze wynajmującemu! Katastrofa! Nie wiem po co mu ten szef kłody pod nogi kładzie??? Niech go zjedzą myszy tak jak szewca!!! Albo jakieś wielkie tłuste nutrie!!!
Harsharani ja jedynie co słyszałam to jak jest sezon to fajnie jest pojechać na farmę i pozbierać owoce i jagody tanio i fajna zabawa,czasochłonne bo podobno te pola to hoho duże sąo jednych to słyszałam że są gdzieś koło Stok on trent więc kawałek jest ale superowa sprawa dla dzieci i pojedzą i ubawią się
![]()
Bo my tak daleko od siebie nie mieszkamy (nie wiem czy wiesz gdzie Wolverhampton jest, ale ja ostatnio w Doncaster spoznilam sie na samolot....)