vetka popłakałam się ze śmiechu od twojego posta hehehehehe ładnie wymyślają te nasze skubańce małe![]()
Scarletko, potem było jeszcza pare tekstów np. że jak to bedzie siostra to pomoże mu z dziewczynami. No i że tata ma zabrać ciężarki z jego pokoju bo dle dziusia będę niebezpieczne. Ważne że już jest pozytywnie nastawiony
nie nadrobie tego jak na razie nie ma szans :-) ja przez te dwa dni taka zagoniona bylam,oczywiscie nadal szwagra mam na glowie i dziewczyny juz opadam z sil ,co za chlop to jest niezdara i jeszcze we wszystkim by cie poprawial i upominal a za soba to nawet szklanki nie sprzatnie
juz tak siedzi rozgoszczony ponad miesiac,ja ztracilam prace ciagniemy koniec z koncem no ale to jest chlop i codziennie musi miec mieso,musze wam troche ponazekac dziewczyny no bo chlopu nie moge bo wkoncu to jest jego brat ehhh i to takie wszystko pokrecone jest.Dobra koniec narzekan :-) 
( w okolicy jajnika) ze nawet posiedzenie pare minut nic nie pomogło a wiec szybko zwinelismy sie do domku,w samochodzie przestało mnie bolec ale jak tylko wysiadłam to znowu ciagnoł mnie cały doł brzucha.No i jeszcze ten bol głowy,troszke sie przespałam ale głowa boli
dalej,brzuszek juz nie na szczescie.