reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

marta dziennie zjadam ok 1 kg mandarynek, także się poczęstuję:-)
odkąd mam dziecko kocham ciszę, nie słucham muzyki a z zabawek grających wyciągam baterie:-p

reklama
jaką miałąm dzis ochote na ciasto... okazało sie, ze jajek brak, S w pracy, a ja ciagle chora :( i mam taaaaka zachciankę..... na szczescie mam banany i jabłuszka:D

witam i ja Asco :):):)

Madzik z Julem w ciąży mandarynki jadłam ki-lo-gra-ma-mi:tak::-D:-D.
Truskawka, na ciasto i słodkie ja zawsze mam ochotę;-):tak:, ostatnio muffinki z niczego robiłam i wyszły rewelacyjne:tak: - przepisu nie podam:no::-p:-p bo dawałam to co pod ręką miałam:-D:-D.

Hej dziewczyny!
zabieram się za nadrabianie zaległości :-) tyle napisałyście na bb
ps: witam nowe marcóweczki i pozdrawiam bardzo serdecznie

hej!

asco witam:-)

Chyba poznęcam się jeszcze nad Wami i trzasnę fotę moich wypieków:-p

zajęłam się robotą bo wyję od rana...
...wczoraj się wydawało, że z Zosią lepiej a dziś wylądowaliśmy na dyżurze z cechami odwodnienia...mam kroplówkę doustną w domu i jak nie wypije do wieczora 600 ml to szpital:-( a już raz zwymiotowała...i tak wciskam co 5 minut strzykawkę, ehhhh w tyg. praca w weekend choroby, jestem wykończona:confused:

o kurcze, to napisz pozniej (jesli bedziesz miala czas) co z Malutka. Takie choroby sa najgorsze, a w ogole to tego poczucia bezsilnosci zniesc nie moge..Bo widzisz, ze sie meczy, a i tak nic nie mozesz pomoc.
Trzymam kciuki, zeby dopila i zeby szpital Was ominal- chociaz czasami to dobra rzecz...Bo jesli macie sie tak meczyc... Madzik, w kazdym razie! Bedzie dobrze!

Madzik z Julem w ciąży mandarynki jadłam ki-lo-gra-ma-mi:tak::-D:-D.
Truskawka, na ciasto i słodkie ja zawsze mam ochotę;-):tak:, ostatnio muffinki z niczego robiłam i wyszły rewelacyjne:tak: - przepisu nie podam:no::-p:-p bo dawałam to co pod ręką miałam:-D:-D.

Ja mam ochote piec, ale nie mam z czego (lubie typowo polskie ciacha, a to nie mam galaretki, a to nie mam sera...a to sniezka by sie przydala...i dupa blada ;) )
Ale fanem muffinek jestem od lat i mam chyba z 15 duzych foremek do pieczenia :-) I co chwila kupuje nowe (ostatnio silikonowe- na 12)...

Pochwale Wam sie moim dzisiejszym zakupem. Mam po Olafie posciel dla dzidziusia...i w ogole..ale byla promocja, to jak moglam nie kupic ;)
Zobacz załącznik 298322
Na zywo bardzo fajnie wyglada, troche mniej pstrokato... Ale wlasnie mi sie podobaly te zywe kolory...I cena :tak: 25 funtow ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
do sypanej znow nie mam kaszy mannej >$%#:{)^%$$

mufinki robię strasznie często bo uwielbiam(mam jeden bazowy przepis do ktorego składniki zawsze sie znajdą- jednak zawsze znajda sie jakies gratisowe i za kazdym razem mam innny smak), ale dziś mam taka ochotę na to ciasto.....

Harsharani piękna pościel :):):)

Oj, za ambitna dzisiaj byłam zdecydowanie! Energię to może i mam, ale z siłami gorzej. Ugotowałam co prawda, co postanowiłam, ale 3 surówki już nie dorobiłam, bo sił zabrakło i brzuch rozbolał. Dopiero M. wziął sprawy w swoje ręce, opie...rzył, położył do łóżka i poi herbatą. Ale co nagotowałam, to mamy :-)

Witam nowe Marcóweczki! Dobrze tu u nas, zadomowić się łatwo :-)

Truskawka, dawaj ten przepis na muffinki! Nigdy jeszcze nie robiłam.

Harsharani, piękna ta pościel!

reklama
Erwina - ta ciąża przebiega prawidłowo i jest dla nas wielką niespodzianką i szczęściem, zwłaszcza, że lekarz nie dał nam żadnych szans na potomstwo. Jestem po kilku poronieniach i nieudanej próbie In Vitro. A tu naturalny cud, o którym dowiedziałam w pierwszych dniach po przylocie do Toronto.
Wierzę, że Kanada będzie to dla nas szczęśliwym miejscem i że w końcu się wszystko powiedzie:)

Do góry