• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ja na chwilkę, bo chcę się podelektować ciszą:tak:, Juli śpi a M z Olkiem pojechali mojego brata odwieźć:cool::cool:.
Milutku, może w końcu odwrócą się od Ciebie zmartwienia;-):tak:.
Madzikm, ale smaka na tiramisu narobiłaś, oj niedobra Ty:-p:-p.
Asco i na Ciebie przyjdzie pora z wiciem gniazda;-):tak:.
Pestusia to kiedy ta parapetówka dla nas:sorry::confused:?
Odebrałam część wyników - tylko morfologię i nawet, nawet, chociaż miewałam lepszą:confused2:.

reklama
no i naprawa wynosi jedyne 100 funtow...bo musza zamontowac nowy ekran... Super....A dzis K. urodziny :-D

Madzik, jaki kolor wybraliscie?

Ona, mowilysmy przeciez, ze na kazdego przyjdzie pora :-) Fajnie tak poczuc co?:)

Milutek, mamy obie prywatny piatek 13 wiec. Ale bedzie ok,zobaczysz, oby do '14' ;) Kiedy faceta sie pozbedziesz z domu? Bo dawno nie widzialam i brzucha twojego i lozeczkiem tez chetnie sie pojaram ;)

Marta, lepiej sie brat czuje??? W ogole cieplo jest w PL czy ochlodzilo sie juz???

Papciarkowa, specjalnie dla Ciebie ;)
Zobacz załącznik 299942

Harsh genialna fotka;) No to Twoj men w prezencie urodzinowym dostanie nowego lapka;) tzn tylko poł bo ekran nowy a reszta stara;)Co do pogody to pod ''zdechłym Azorkiem'' wieje,pada i chłodno ok 7st.
Marta ciesz sie cisza bo pewnie nie czesto ona gosci u Ciebie w domku;)fajnie ze mas ok wyniki oby tak dalej.
Madzik ja mieszkam na swoim juz 4 lata i tez chetnie bym wszystko pozmieniała,mam sto pomysłow na zmiany tylko kasy brak;)

Odkurzyłam dom, umyłam wszystkie podłogi z grubsza mopem, wytarłam kurze i opadłam na kanapę. Nie ruszam się już z niej do wieczornej toalety...a na poprawę nastroju zrobiła sobie kisiel-fisiel:-):-)

Koncia
- właśnie skorzystałam spóźniona z Twojego linka do kalkulatora rozmiaru biustu i szczeka mi opadła- wyszło mi ze mam rozmiar 70J:szok::-):sorry2:

Harsh Kochana dziekuje chociaż Ty o mnie dbasz:)
Marta powiedz mi jak mam wyłaczyć na stałe subskrypcje bo moge wylaczyc ale jak tylko napisze coś na którymś wątku to odrazu mi sie odnawiaja i zawalaja mi poczte
MILUTEK czyli tez sie zatarłaś:)

Milutek w pierwszym momencie przeczytałam że rozłożyć nogi do góry heh :)
ja chyba zaraz sobie jakąś maseczke zafunduje bo czuje jak mi sie skóra na buzi kurczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry