reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Pączki hiszpańskie własnie dostałam mega zachciankę :p

musze wam powiedziec, ze z czytaniem jestem w miare na bieżąco, ale mam problem z pisaniem :D
kurcze mi te łóżeczka turystyczne wogole sie nie podobają.... wydaja mi sie takei nie stabilne... sama nie wiem, ale przybornik jest bardzo kuszacy ;)

reklama
a tak sie wtrace moze na minetke:) nio tylko chcialam powiedziec ze zauwazylam ze moj synek w brzuszku lubi sluchac NOVEMBER RAIN GUNS N ROSES bo zawsze mi sie obudzi jak mu to puszczam blisko brzuszka:)

Dziękuję Vetka, właśnie ruszam na poszukiwania ;)

Olka ja wzięłam wg ulotki na "rozruch", ale teraz też będę tylko jedną sobie dawkować ;)

Powiem Wam, że pierożki były boskie, zjadłam 13 malutkich z cebulką i masełkiem mmmmmmmmmm
Teraz mi tak błogo, że zaraz usnę, ale muszę czekać na mojego bohatera dnia..
A na samą myśl, że jutro do pracy, tak się spinam :/ Nie chcę się znowu zwalniać, a ten bok nadal boli.. Mam nadzieję, że jakoś przetrwam do środy, a potem dwa dni pracy z domu.. Do piątku będę już wiedziała jak wygląda praca na grudzień i zdecyduję, czy iść po zwolnienie, czy jeszcze im pomóc..

Kot wrocil!
Wasy z jednej strony wysmarowane jakims czyms czarnym. Smarem? nie wiem. najadl sie i lezy obok mnie na poduszce. Chyba mu obroze elektryczna zaloze i bedzie pogl chodzic tylko w promieniu pol kilometra.

Malinaa, 13? No niezle. A mi tesciowa robila dzis galarete wieprzowa. Mam nadzieje, ze sie postarala. Z octem, mmmm. Juz sie slinie.
A na lozeczeko podobno nie dali kasy, nic nie wspominali. M. chcial sie upomniec, ale powiedzialam, ze nas stac. Dadza to dadza, nie to nie. Stac nas.

A po ten sterylizator elektryczny to jutro chyba podjade, bo jest tam tez podgrzewacz do butelek i az 10 butelek. wiec jakbym wszystko oddzielnie kupowala, to wyszlo by pewnie drozej. A wyglada to tak;
TOMMEE TIPPEE MEGA ZESTAW STERYLIZATOR PODGRZEWACZ (1311924789) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby ktoras z UK chciala to w 'toyu' jest promocja

ja już wypachniona i wykompana nawet manicure sobie zrobiłam rety jak dobrze że jeszcze jestem w stanie sobie sama obciąć paznokcie u stóp
Emek właśnie poszedł wpuścić kotke bo wlazała na parapet i drapał po oknie żeby ja do domu wpuścić chyba jej sie zapomniało że w domu to co najwyżej mogła by być zakąską do psa puki co u nas musi jej wystarczyc garaż i ciepła kołderka

uciekam zaraz do wyrka bo ząb zaczyna szaleć ale chyba jeszcze skusze sie na kisiel z kakao
zazdroszcze wam tych mam babć i teściowych które tak wam dogadzają mnie niestety nie ma kto tak rozpieszczać

Ostatnia edycja:
Papciorku a męza od czego masz?? Od dogadzania właśnie ;) Mój mi właśnie herbatkę zrobił i gorzką czekoladę przyniósł, uwielbiam ją tak maczać i jeść rozpuszczoną ;)

Wredniak nie znalazłam jeszcze jednego dobrego sposobu :/ Raz pomaga miętówka, raz pepsi, raz mleko, raz woda gazowana.. Chyba każdy musi swój sposób znaleźć..

Olka dla Ciebie raczej tak, bo masz nisko brzuszek :) U mnie już nie, bo to szycie by wyszło na brzuchu i zepsuło cały fason :/ Uważaj na tą viskozę, jest masakryczna do prasowania, tylko na lewej stronie, bo zostają świecące plamy ;p Sprawdziłam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry