reklama
magdzior1985
Fanka BB :)
Ewi - zazdroszczę Ci tego ciucha normalnie
Znowu pewnie same cudeńka powybierałaś i to za śmieszne pieniążki;-) U mnie jest kilka ciuchów, w tym 2 bardzo fajne tyle tylko, że w żadnym z nich nie ma dziecięcych ciuszków:-(
Znowu pewnie same cudeńka powybierałaś i to za śmieszne pieniążki;-) U mnie jest kilka ciuchów, w tym 2 bardzo fajne tyle tylko, że w żadnym z nich nie ma dziecięcych ciuszków:-(magnoliaa
Zaangażowana w BB
aaaa magnolia olej z wiesiołka się łyka![]()
WIELKIE DZIEKI
Jak mi podpowiesz jeszcze po ile tabletkach czy po ilu godzinach czy dniach od łyknięcia pojawai się akcja będę wdzięczna:-)Hej dziewczyny,
Ja dzis znowu w biegu. Kończe załatwiać sprawy kredytowo-mieszkaniowe. Ale jak to zwykle bywa w poważnych sprawach, nie mogło być za łatwo. Wyszły jakieś rozbieżności między umowa kredytowa i aktem notarialnym i trzeba było odkrecac. Sprawa zamiast w 1-2 godziny być załatwiona, ciągnęła się pół dnia. No ale już chyba będzie dobrze. Jeszcze tylko kilka papierków do banku musze doniesc i czekac na uruchomienie kredytu, a potem to juz przeprowadzka
Zaraz lece na SR i potem, do rodziców. Może jeszcze wieczorem zajrze. Trzymajcie sie cieplutko.
Ja dzis znowu w biegu. Kończe załatwiać sprawy kredytowo-mieszkaniowe. Ale jak to zwykle bywa w poważnych sprawach, nie mogło być za łatwo. Wyszły jakieś rozbieżności między umowa kredytowa i aktem notarialnym i trzeba było odkrecac. Sprawa zamiast w 1-2 godziny być załatwiona, ciągnęła się pół dnia. No ale już chyba będzie dobrze. Jeszcze tylko kilka papierków do banku musze doniesc i czekac na uruchomienie kredytu, a potem to juz przeprowadzka
Zaraz lece na SR i potem, do rodziców. Może jeszcze wieczorem zajrze. Trzymajcie sie cieplutko.
Dzieńdoberek
Witam się z Wami,ale narazie tylko o sobie,bo jestem 10 stron postów do tylu i nie wiem co u której słychać ale najważniejsze ze żadna się beze mnie nie rozpakowała;-)
Moje zatoki już lepiej,dziś tylko 1 tabletkę wzięłam i liczę ze do jutra powinno przejść. Miałam przypływ energii wiec zrobiłam małe zakupy,oddalam zdjęcia do wywołania a po południu biorę się za pączki:-)
U nas co prawda z rana był przymrozek,ale cały dzień jest śliczny.Słoneczko nam zaświeciło,ptaszki śpiewają, wiosna ach ach ach
Poczytam was wieczorkiem,3 majcie sie
Witam się z Wami,ale narazie tylko o sobie,bo jestem 10 stron postów do tylu i nie wiem co u której słychać ale najważniejsze ze żadna się beze mnie nie rozpakowała;-)
Moje zatoki już lepiej,dziś tylko 1 tabletkę wzięłam i liczę ze do jutra powinno przejść. Miałam przypływ energii wiec zrobiłam małe zakupy,oddalam zdjęcia do wywołania a po południu biorę się za pączki:-)
U nas co prawda z rana był przymrozek,ale cały dzień jest śliczny.Słoneczko nam zaświeciło,ptaszki śpiewają, wiosna ach ach ach
Poczytam was wieczorkiem,3 majcie sie
Ewi82
Zadzwoniła ciocia z bardzo smutną wiadomością
Mój kolega przegrał walkę z białączką
Zawsze jak byłam na wakacjach u babci bawiliśmy się razem, budowaliśmy tamy na rzece z darni żeby podnieść poziom wody na kompance kłócąc się przy tym i rzucając błotem... Mam to przed oczami jakby to było wczoraj a dzisiaj już go nie ma
juliaidaro
witam..widze ,ze nie tylko ja mam problem z zatokami..u mnie to juz dwa miesiace trwa i niestety zero poprawy (ciagle antybiotyki)
juz wszytsko zwalam na hormony i powietrze bo coz poradzic ....mam nadzieje ,ze u Cebie nie trwa to tyle czasu i zdrowiejesz..
juz wszytsko zwalam na hormony i powietrze bo coz poradzic ....mam nadzieje ,ze u Cebie nie trwa to tyle czasu i zdrowiejesz..
pestusia
Bosa - kurde jak to odsyłanie do innych szpitali?co to ma znaczyć? chyba nie mają prawa jeśli rozpoczęła się akcja porodowa prawda? ostatnio w ddtvn był reportaż o dziewczynie która straciła dziecko bo szpital ją właśnie odesłał, a dziecko zakręciło się w pępowinę. Kurnaaa.....nóż się w kieszeni otwiera :/
reklama
Witam sie i ja ,w koncu:-)
U mnie dzis tak wieje (chyba gorzej jak u Milutka) ze przez poł dnia nie było pradu i przez to nic nie mozna było zrobic,ani posiedziec na BB ani prania ani prasowania
,nuda na całego,poczytałam za to ta ksiazke Zawitkowskieg
czywiscie w nocy tez wiało i miałam pobudke juz przed 4 rano i tak lezałam i czekałam az okno na mnie spadnie:-( bo tak trzeszczało.Teraz zjadłam zupke i Was nadrabiam,cos mnie brzuch rozbolał ,nie wiem czy po zupie czy co....
Ona trzymam kciuki za zejscie choc troche tej wody
Bosa widze ze troszke luzu załapałas;-)
Katjusza powinnas pisac ksiazki
Ewi wspołczuje takich przykrych wiesci:-( trzymaj sie.
Wierka zdrowka;-)
Fifrus to juz standard ze nie moze byc za łatwo;-) ale najgorsze za Wami;-)
aaa wczoraj mama dostarczyła mi herbatke ekologiczna z lisci malin;-) za tydzien zaczne pic,ciekawe co z tego wyjdzie;-)
U mnie dzis tak wieje (chyba gorzej jak u Milutka) ze przez poł dnia nie było pradu i przez to nic nie mozna było zrobic,ani posiedziec na BB ani prania ani prasowania
,nuda na całego,poczytałam za to ta ksiazke ZawitkowskiegOna trzymam kciuki za zejscie choc troche tej wody

Bosa widze ze troszke luzu załapałas;-)
Katjusza powinnas pisac ksiazki

Ewi wspołczuje takich przykrych wiesci:-( trzymaj sie.
Wierka zdrowka;-)
Fifrus to juz standard ze nie moze byc za łatwo;-) ale najgorsze za Wami;-)
aaa wczoraj mama dostarczyła mi herbatke ekologiczna z lisci malin;-) za tydzien zaczne pic,ciekawe co z tego wyjdzie;-)