Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobry wieczór!
Troche mnie nie było.Chciałam Wam napisać coś wesołego, a tu takie tragiczne wieści. Wszystkiego się odechciewa:-(

i nieważne ze łapki ma mokre ze śliny i ciągnie mi te włosy ,ważne ze się stara
Ja się tutaj tylko miodem leczę
Przywiozłam sobie z Polski taki specjalny propolisowy i bardzo fajnie łagodzi ból gardła i krtani
szacun za wytrwałość 
hejka dziewczęta, tyle piszecie ostatnio o remontach i doszłam do wniosku, że moje plany na remont w styczniu są chyba z deka przesadzone... postanowiłam więc i dołączam do Was - w przyszłym tygodniu start - malowanie, i wymiana podłogi w kuchni... nawet mi ulżyło jak to zarządziłam :-) mąż na szczęście też jakoś specjalnie nie zaprotestował, ufff ;-);-);-) całuję i dzięki za inspirację!! :-)

Już nie byłam ta złą i zazdrosną matką. Może dzięki temu, że tylko wpadliśmy spakowaliśmy bety, dzieć na ręce i w nogi do auta
Nasze niegrzeczne zachowanie tłumaczy tylko późna pora, bo odbieraliśmy młodą po 20ej, kiedy ona już najchętniej smacznie by spała, hehe.
). Ale wypas :-) 
z cyklu: SENTYMENTALNE
12-11-2010, 18.33
no to przyznać Cię, odświeżyć pamięć, powzdychać - które się wtedy urządzały?? :-)
ale przyznaj się jak długo szukałaś tego posta
zagadka... które dziewczyny dokładnie rok temu wypowiadały słowa? :Chce ktoś kisielka- fisielka?
Dzisiaj mam truskawkowy
a my zamiast jesc obiad jemy czipsy i gramy w scrabelki![]()
ja już po kawusi i spacerku i chyba w końcu nasmaże sobie naleśników z dżemem truskawkowym który w końcu dorwałam w biedronce![]()
POTRZEBUJE PRZEPISU NA SPRAWDZONA SZARLOTKE DLA SPRAWNYCH INACZEJ. Prosze, pomozcie!