reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Melanie - śliczny, malutki brzusio :-D

A mój (mam takie wrażenie) znów wystrzelił :szok: Poza tym pomału obrastam tłuszczykiem :baffled: A to dlatego, że zaczęłam się ostatnio strasznie nieprzyzwoicie obżerać :zawstydzona/y: Od dziś obiecałam sobie dietkę - zdrową i dla mnie i dla dzidziusia :tak: Ciekawe, ile wytrzymam :-D

M.Ż. :-D :-D :-D

A tak serio - mam napady słodkościowe - rzadko (i raczej na cukierki, kwaśne, a nie np. na czekoladę), ale lepiej mi było na początku ciąży, kiedy mnie od słodyczy odrzucało :eek: No i mieszam strasznie - owoce, zaraz potem kanapka, potem zupa, znów owoce, itp. I już się wcale nie dziwię, że mam takie straszne wzdęcia :baffled:
Ogólnie czuję, że jem za dużo, rozpycham żołądek :baffled: Chcę zastosować dietę niełączenia w łagodnej postaci ;-) - czyli przede wszystkim owoce na czczo i dość długie odstępy między posiłkami, żeby jedno się zdążyło przetrawić, zanim zapcham się drugim ;-)

OJ brzusio rosnie jak na drozdzach.Z dnia na dzien wydaje mi sie wiekszy i juz taka pileczka do siatkowki zagniezdzila mi sie w zoladku.

Jakas dieta tez mi sie przydala bo zaczelam sie obrzeraz.:no: :no: :no:

Nie mam zamiaru sie odchudzac ale slodycze i tluste frytki odtawiam OD JUTRA. OBIECUJE!!!!!!:tak: :tak: :tak: :tak:

dzisiaj zrobie nowe wiec poswtawiam jak tylko je pomniejsze.

A jeszcze mam pytanie : Jak pomniejszacie te zdjecia, ze mozna je potem w wiekszym formacie otworzyc? :confused: :confused: :confused:

reklama
wlasnie tak masz zrobione miloku
jak sobie klikne na fote to mam duzą :tak:

dalabym Tobie ze zdjęć z 18 lat :-)
młodziutko wyglądzasz :tak:
A faktycznie nawet nie wiedzialam.sadzilam ,ze jak wiadomosc o powiekszonym zdjeciu sie nie pojawia to nie ma takiej opcji.:tak: :tak:

A te 18 lat to chyba tylko na zdjeciach tak wychodze.Cale zycie daja mi duzo wiecej niz faktycznie mam.:tak: :tak: Moze teraz troche sie to zatrzymalo ,ale jak milam 15 to dawali mi 18 .

OWgule to dzieki za komplement:-) :-) :tak: :tak: :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry