reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziekujemy za komplementy narazie mieszkanko jest puste bo nie ma jeszcze dekoracji ,musze popatrzec w kartonach co tam mam i pewnie pokupic cos nowego i obrazy pozawieszac i takie tam zeby bylo milo:)
Pokoj malej bedzie kolorowy kupie jakas ladna kolorowa firaneczke i duzo takich kwiatkow ,motylkow z filca i poprzyczepiam bo tak pusto to kicha .

Kuchnia jest na razie PROWIZORKA bo trzeba kuoic nowy blat i pozawieszac szafki no ale jesli nalegacie oto fotka :))szafki bez drzwiczek ale co tam i tak wszystko bedzie przestawiane itd

prawa strona

lewa strona

reklama
Mississ nie smuciaj sie tak mialo byc i nikt ani nic tego juz nie odwruci ,wszystko na tym swiecie ma jakis sens choc czesto go nie rozumiemy ale tak juz jest .
Ja dzisiaj na to wszystko patrze tak ze widocznie cos z moim aniolkiem bylo nie tak ze byl chory i dlatego odszedl bo inaczej zwariowac idzie a DLACZEGO tego mi nikt nie odpowie .
Wieze w zycie po smierci i moze kiedys kiedy juz na mnie przyjdzie czas spotkam sie tam z moim aniolkiem i wtedy dowiem DLATEGO :)

Pije kawke i dzisiaj ide do pracy :) tyle sie wybyczylam i mialam isc po zwolnienie ale te 2 razy w tygodniu po 4 godziny damy rade :)

hejo!

rybka jak dobrze że się odezwałaś wszystkie się martwiłyśmy. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli, wszystko będzie ok tylko sie nie denerwuj kochana :tak:

No wstałam i czekam na babkę od wywiadu, by mi przyznali głupie 170 zł z opieki społecznej, gdyż nie mam żadnych dochodów:-( gdyby nie pomoc rodziców to nie wiem jak by było. Mam nadzieje że tą pomoc przyznają.

Dobra znikam, miłego dnia dziewuszki ..

Rybka! Trzymaj się - niełatwa sprawa - bez odwiedzin i kontaktu z kimkolwiek...

Kamikaa - cudnie! Narożnik piękny, sama chciałabym taki do salonu (ale już widze na nim slicznie poodbijane małe łapki :-D) Czy Marcysia w szafie (bardzo mi się podoba tak swoją drogą) ma już wszystkie swoje ciuszki? :-)
W kuchni super! Jak to jest że macie o tyle wyższą pralkę od kuchenki? Myślałam że to standartowe wysokości są?
Widać że mieszkanie świeże i dopiero je "zamieszkacie" :tak:

Witam się! i znikam...

candy spokojnie;-) hehe , jaknormalnie rodzisz to po dzidziu rodzisz lozysko :tak: a tylko gdy cale nie wychodzi to sie czysci... a mi cale musieli skrobac bos ie mocno wtedy trzymali wec spokojnie nie panikuj :tak:

A właśnie zapomniałam spytać, bo już panikuję, czy te łyżeczkowanie to każda po porodzie musi mieć ?? :-(:-(:-(

Nie , bo jak rodzisz w terminie normalnie to łożysko samo sie odkleja od sciany i potem musisz je urodzic ...ale to juz nie boli ..... mi zaczepili sznureczek i kazali przec a lekarz powoli ciągnąl to juz nie bolało no moze troszke ale w porownaniu do porodu to nic hehe

reklama
przy poronieniach i przedwczesnych porodach czyszcza bo wtedy kobieta nie ma jak urodzic lozyska tak mis ie wydaje z enie ma jak bo sie mocno wtedy trzyma jak mi lekarz mowil. a tak jak sie rodzi normalnie to pozniej sie rodzi lozysko i juz i to ponoc nic nie boli jak sie je rodzi :tak:ja urodzic nie moglam lozyska a myslalam w sumie ze po dzidizu wyjdzie lozysko ale sie zdziwilam :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry